Whirlpool AKP 288/NA

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA vine la pachet cu o plită Whilrpool AKM 528 NA și dacă le achiziționezi pe ambele la pachetul promo atunci beneficiezi de o reducere. Dacă îl iei separat atunci are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și trebuie menționat neaparat că beneficiază de o garanție de 2 ani care o poți mări la cât dorești, dar pe total nu mai mult de 4 ani.

Poze

Din imagine se vede că electrocasnicul AKP 288/NA ar avea grill și ventilator și nu ai greșit cu această presupunere deoarece chiar e dotat cu astfel de facilități. Poate v-ați întrebat cu ce v-ar ajuta un ventilator și trebuie să știți că el ajută la o mai bine coacere a prăjiturii sau mai bine spus la o coacere uniformă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Nu se poate spune prea mult pe partea tehnică despre acest Whirlpool dar ceea ce trebuie știut că e un cuptor pe curent care nu consumă deloc mult și de aceea are clasa de eficiență energetică A. Normal că în cuptor să găsiți un grătar de tip combi și un alt accesoriu foarte util care e tava de coacere. Dimensiunile sunt sub 60 centimetri și în acest fel o să stea bine sub o hotă chiar dacă e vorba despre una incorporabilă.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu mi se pare mare pentru un electrocasnic ca AKP 288/NA având în vedere că vine de la brandul Whirlpool; designul exterior e unul reușit, iar culoarea neagră e una destul de unică când vorbim de cuptoare ori de aragazuri, deci ar fi un motiv în plus pentru care ai achiziționa acest model; vine cu funcții utile printre care se numără cea de decongelare, iar iluminarea (normal că interioară) e un alt mare plus.
Contra: nu vine cu rotisor, dar are grătar multifuncțional.

Concluzie

Dacă vrei să îți amenajezi o bucătărie după ultimele standarde atunci cred că un model de genul Whirlpool AKP288/NA ar fi foarte bine de achiziționa și interesant e faptul că poate fi luat alături de o plită și o hotă, iar prețul va fi unul mai mic decât dacă le-ai lua separat. 😉 Pentru mai multe detalii și informații despre cum poate fi folosit vă invit să-i citiți manualul de utilizare cu care vine.

Lasă un comentariu