Whirlpool AKP 288/JA

Un cuptor care poate fi incorporat e Whirlpool AKP 288/JA și are un aspect foarte retro, dar și foarte multe funcții. Nu costă prea mult și de aceea îl puteți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă îl luați la un pachet promo cu o plită atunci acest cuptor incorporabil va costa ceva mai puțin sau mai bine spus pachetul va costa mai puțin.

Poze

Se poate observa că AKP 288/JA arată foarte retro și pare a fi un model vechi, dar e unul apărut de curând și care se laudă cu multe funcții. Culoarea e crem, iar dimensiunile fiindu-i de sub 60 centimetri nu o să aveți probleme în a-l incorpora unde doriți, iar o plită va sta numai bine deasupra (nu exact deasupra).

Așa arată

Specificaţii tehnice

Se alimentează de la rețeaua de electricitate și are clasa de eficiență A pe partea de consum de curent ceea ce înseamnă că are un consum mic. Controlul e unul mecanic și beneficiind de timer nu o să aveți prea bătăi de cap cu supravegherea. Nu vine cu rotisor însă are grătar pe post de accesoriu și vine chiar și cu o tavă.

Păreri pro şi contra

Pro: are accesorii cum ar fi grill-ul de tip combi și tava de coacere; nu costă exagerat de mult având în vedere că astfel de electrocasnice cu aspect „vechi” sunt cam rare; beneficiază de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult dacă vreți; brandul e unul cunoscut pentru produsele sale deosebit de fiabile; normal că are și iluminare interioară însă acest lucru e unul standard la toate aragazurile și cuptoarele de acest tip.
Contra: probabil că prețul e cam mare pentru unele persoane.

Concluzie

Whirlpool AKP 288/JA probabil că va fi alegerea multora când vine vorba despre cumpărarea unui cuptor electric care poate fi incorporat. Nu are dotări nefolositoare și nici nu e prea complicat de utilizat deoarece are câteva butoane plasate frontal care pot fi ușor accesate. Există și un manual care vine cu aparatul care dă câteva detalii despre întreținerea aparatului și vă sfătuiesc să-l citiți.

Te-ar mai putea interesa