Whirlpool AKP 275 NB, cuptor electric cu 8 funcții

Pe piață nu sunt prea multe cuptoare negru, dar Whirlpool a scos modelul Whirlpool AKP 275 NB care e unul pe curent electric care beneficiază și de curățare catalitică. În momentul de față e o promoție aici prin care poți cumpăra cuptorul alături de o plită la un preț ok.

Dacă e să analizăm costul aparatului atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă vrei atunci poți extinde garanția la mai mult deoarece există această posibilitate. Aspectiv arată foarte bine, acest lucru putând fi observat foarte bine de alături. E un aparat negru, cu butoane și un mâner deschise la culoare așa încât să poată fi operate mai bine. Dacă nu te-ai decis ce plită să cumperi atunci ți-aș recomanda una de la Whirlpool, mai exact modelul AKT 809 NE (un model vitroceramic de tip electric).

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu o capacitate foarte mare de 60 de litri, clasă de eficiență energetică A și faptul că poate fi curățat foarte ușor prin curățare catalitică (adică cu apă).
Fiind un cuptor electric cred că era de așteptat ca și controlul să fie unul electric. Acesta e mult mai eficient decât cel mecanic.
Poate fi montat fără probleme deoarece are o greutate mică (33 kilograme), iar dimensiunile nu sunt nici ele prea mari.

Plusurile sunt aspectul, că are clasa A de eficiență energetică, prețul nu prea mare și că vine de la un brand de top – Whirlpool (vorbim despre numărul 1 la nivel mondial pe partea de producere de electrocasnice).
Ca și în cazul altor modele și la acesta cablul de alimentare e unul scurt de 1 metru… cu aproximație. Dar, puteți cumpăra un prelungitor, în cazul în care nu aveți deja unul.

De final pot spune că modelul acesta e perfect pentru cineva care vrea o bucătărie modernă care să poată fi utilizată pentru o gătire foarte eficientă.
Aș adăuga că mulți folosesc astfel de cuptoare deoarece nu există riscurile implicate de folosirea gazului, mâncarea e mai sănătoasă și prăjitura e coaptă uniform.

Te-ar mai putea interesa