Whirlpool AKP 275 NB, cuptor electric cu 8 funcții

Pe piață nu sunt prea multe cuptoare negru, dar Whirlpool a scos modelul Whirlpool AKP 275 NB care e unul pe curent electric care beneficiază și de curățare catalitică. În momentul de față e o promoție aici prin care poți cumpăra cuptorul alături de o plită la un preț ok.

Dacă e să analizăm costul aparatului atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Iar, dacă vrei atunci poți extinde garanția la mai mult deoarece există această posibilitate. Aspectiv arată foarte bine, acest lucru putând fi observat foarte bine de alături. E un aparat negru, cu butoane și un mâner deschise la culoare așa încât să poată fi operate mai bine. Dacă nu te-ai decis ce plită să cumperi atunci ți-aș recomanda una de la Whirlpool, mai exact modelul AKT 809 NE (un model vitroceramic de tip electric).

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu o capacitate foarte mare de 60 de litri, clasă de eficiență energetică A și faptul că poate fi curățat foarte ușor prin curățare catalitică (adică cu apă).
Fiind un cuptor electric cred că era de așteptat ca și controlul să fie unul electric. Acesta e mult mai eficient decât cel mecanic.
Poate fi montat fără probleme deoarece are o greutate mică (33 kilograme), iar dimensiunile nu sunt nici ele prea mari.

Plusurile sunt aspectul, că are clasa A de eficiență energetică, prețul nu prea mare și că vine de la un brand de top – Whirlpool (vorbim despre numărul 1 la nivel mondial pe partea de producere de electrocasnice).
Ca și în cazul altor modele și la acesta cablul de alimentare e unul scurt de 1 metru… cu aproximație. Dar, puteți cumpăra un prelungitor, în cazul în care nu aveți deja unul.

De final pot spune că modelul acesta e perfect pentru cineva care vrea o bucătărie modernă care să poată fi utilizată pentru o gătire foarte eficientă.
Aș adăuga că mulți folosesc astfel de cuptoare deoarece nu există riscurile implicate de folosirea gazului, mâncarea e mai sănătoasă și prăjitura e coaptă uniform.

Lasă un comentariu