Whirlpool AKP 237/IX/05, cuptor incorporabil

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 237/IX/05 e unul din seria New Premium și care probabil vă interesează. Spun asta deoarece oferă multe funcții și caracteristici interesante. Plus că, designul e unul elegant și simplu în același timp. Chiar dacă nu are un ecran LCD prea mare, e destul de util atunci când alegeți un program și doriți să supravegheați mai bine întregul program. Chiar dacă are clasă energetică A și nu A+, consumul energetic e mai mic decât la altele cu aceeași clasă. Dar până la urmă, nu asta contează ci funcționalitatea sa și cât de accesibil e. Prețul său mi s-a părut destul de ok pentru fiabilitatea oferită, numărul mare de funcții și dotări. Un astfel de cuptor cum e acest AKP 237/IX/05 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate decentă și vă permite să gătiți fripturi, prăjituri, pizza etc. fără nici o problemă – 53 litri. Având în vedere că are alimentare electrică, nici nu cred că se mai fabrică cu alimentare pe gaz, vine cu un cablu de alimentare care nu e chiar lung (aveți nevoie de o priză sau de un prelungitor în apropierea sa). Ar fi indicat să cumpărați cuptorul înainte de a cumpăra mobilierul deoarece acest cuptor necesită o nișă mai mică decât dimensiunile actuale ale cuptorului (dimensiunile furnizare sunt ale părții exterioare sau din față).

Dotările sale sunt: ecranul LED, ventilator, timer (cronometru) și grătar. Pe partea de funcționalitate oferă următoarele funcții: decongelare, încălzire inferioară, încălzire superioară, blocare acces copii, convecție aer fierbinte și o funcție specială (dospire). Deci puteți gătii orice și puteți coace chiar și pâine. Accesoriile incluse sunt cele standard. Grătar și tavă de coacere. Puterea sa e de 2500 W care e suficient de bună pentru un volum de 53l. Combinați a de culori inox+negru e foarte bine aleasă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volumul e satisfăcător, funcții interesante și folositoare, design plăcut și fiabilitate crescută.

Minusuri: având în vedere ce oferă și cât costă, nimic.

Concluzie

Acest Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 e un cuptor incorporabil foarte bun în special că face parte din categoria premium. Alături de acesta vă recomand și o plită de la același producător și una pe gaz deoarece oferă un randament ridicat. Pentru ca să se asorteze, vă recomand una cu sticlă neagră deoarece arată foarte elegantă și se curăță foarte ușor.

Te-ar mai putea interesa