Whirlpool AKP 212 IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 212 IX e unul din seria premium datorită designului și funcțiilor oferite. Vi-l recomand în special dacă vă interesează fiabilitatea, funcționalitatea și eficiența sa. Din poza de jos se observă că oferă control electronic, un finisaj pe culoarea inox, un volum generos și suficiente funcții. Designul e unul Estetica Genesis care poate fi întâlnit la multe modele recent lansate. Chiar dacă nu are funcție de autocurățare prin ardere, interiorul cuptorului poate fi curățat destul de ușor deoarece e realizat din email. Poate fi achiziționat împreună cu o plită interesantă care oferă un randament ridicat. AKP 212 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 55 litri care e ok pentru dimensiunile sale (circa 59x56x59 cm). Dacă nu ați știut tipul de alimentare e electric, deci are și un cablu electric pentru care aveți nevoie de o priză în apropiere. E bine să achiziționați cuptorul înaintea mobilierului din bucătărie deoarece cuptorul necesită un spațiu incorporabil cât mai exact (pentru ca ulterior să nu apară probleme de instalare). E dotat cu un ecran LED, timer, grill și două butoane de tip push-up. Deci veți avea la dispoziție un timer digital și astfel veți ști când se termină programul.

Spre deosebire de multe alte cuptoare, acesta e mult mai funcțional având 9 funcții, printre care amintesc: dospire, decongelare, patiserie, termoventilare, turbo grill, pizza, autocurățare etc. Deci nu duce lipsă de apropae nimic (dacă luăm în considerare prețul) iar acestea sunt foarte utile în special dacă vreți să faceți pâine la cuptor, mai multe prăjituri în același timp și alte mâncăruri. Grill-ul sau grătarul vă ajută să gătiți diverse fripturi și se folosește atunci când doriți ca mâncarea să fie uniform gătită. Accesoriile incluse sunt grătarul și tăvile de coacere. E bine că sunt incluse tăvile de coacere deoarece nu toate se potrivesc (au alte dimensiuni).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă multe funcții, e ușor de folosit, arată foarte bine, consum corespunzător de energie, oferă multe accesorii și fiabilitate.

Minusuri: nu există un pachet promo cu plită pe gaz cu sticlă neagră.

Concluzie

Acest Whirlpool AKP 212 IX e o recomandare de la acest producător, iar dacă nu știți pentru care plită să optați, alegeți una fie cu sticlă neagră fie cea simplă fără Wok. Spun asta deoarece cele cu arzător Wok sunt mai scumpe și poate că nici nu gătiți în stil asiatic adică rapid și într-o tigaie joasă și altă.

Lasă un comentariu