Whirlpool AKP 139 IX, cu inox antiamprentă

Whirlpool AKP 139 IX e un cuptor incorporabil interesant având în vedere că oferă alimentare electrică, 9 funcții, finisaj antiamprentă, clasa A, grill și un volum generos. Mai există și cuptoare pe gaz dar nu prea le recomand deoarece sunt mai scumpe. Prețul său mi se pare foarte bun chiar dacă poate pentru unii li se pare cam mare. Spun asta deoarece oferă multe caracteristici speciale, volum și funcții la în preț decent. Alternative sunt destule având în vedere prețul dar nu cred că veți găsi ceva mai bun de la un alt producător. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Alături de acesta au fost lansate și alte modele care au caracteristici similare și arată aproape identic.

Aparatul
Aparatul

Specificații tehnice

Vine cu o alimentare electrică care e cea mai des întâlnită la noile cuptoare. Spre deosebire de multe alte cuptoare are: un volum de 60 litri, clasa de eficiență energetică A, control electronic, afișaj LED, timer, grill, ventilator, geam cu două straturi și 9 funcții. Un volum mai mare presupune că puteți face mia multe în același timp în special că are și multe funcții. Ca la oricare alt electrocasnic, controlul electronic ușurează folosirea aparatului. Trebuie menționat că butoanele sunt senzitive și astfel pot fi accesate cu ușurință. Cele două straturi de la ușa cuptorului izolează perfect pentru ca să nu existe scurgeri de căldură, iar ușa e rece mai tot timpul.

Dintre funcțiile sale voi enumera doar câteva: ușă rece, iluminare interioară, încălzire rapidă, convecție aer fierbinte, decongelare, etc. Accesoriile incluse sunt grătarul combi și două tăvi de coacere. Finisajele sunt reușite ca la oricare alt model de la acest producător, doar că la acest cuptor e vorba de culoarea inox cu antiamprentă. Dacă vă gândiți să-l instalați imediat după achiziție, asigurați-vă că dimensiunile nișei corespund cu cele ale secțiunii din mobilierul din bucătărie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum generos, geam rece, multe funcții, control electronic, inox antiamprentă, arată bine și nu e chiar scump.

Minusuri: nu are ghidaje telescopice.

Concluzie

Acest Whirlpool AKP 139 IX e o alegere bună după cum vă ziceam și mai sus, iar dacă nu vă interesează acele caracteristici ci mai degrabă un model cu funcție de autocurățare catalitică, ei bine, sunt câteva modele până în acest buget care oferă o așa funcție. Alături de acesta vă recomand o plită pe gaz sau electrică cu inducție, dar și o hot tot pe inox de la Whirlpool.

Lasă un comentariu