Whirlpool AKM526/IR, plita incorporabilă cu gaz

Whirlpool AKM526/IR e o plită accesibilă dar cu design elegant și cu un randament ridicat. Are un randament superior datorită tipului de alimentare (gaz), pe când cele electrice nu sunt chiar bune pentru fript sau gătit într-un timp foarte scurt. Există și alte tipuri de plite cu dotări speciale ca și arzătoare Wok sau tehnologie cu inducție (la cele electrice). Ambele măresc randamentul însă nu le veți găsi la orice plită, doar la cele ceva mai scumpe. Cele electrice cu inducție sunt cea mai comodă alegere dar nu oricine și le permite, plus că e nevoie de vase corespunzătoare și de bună calitate.

Prețul acestui aparat e unul bun după părerea mea iar dacă veți alege și un cuptor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Cred că o alimentare cu gaz e perfectă pentru cei ce vor să economisească bani deoarece plitele sunt mai ieftine dar și costul lunar e mai mic. Are 4 arzătoare și să nu credeți că toate au acest număr, deoarece există și cu 2 sau cu 5 arzătoare. Cele cu 2 ocupă puțin spațiu și sunt mai ieftine. Pe când cele cu 5 arzătoare fac parte dintr-un segment superior și arzătorul central e ceva mai puternic decât cele cu care ne-am obișnuit până acuma.

Aprinderea arzătoarelor e electrică, deci plita are și un cablu de alimentare (însă scurt). Deci e nevoie de o priză în apropiere iar pe partea de design e evident finisajul pe inox. Dimensiunile ei nu sunt și cele ale nișei, în manualul său sunt specificate și e bine să vă informați înainte de a tăia blatul.

Plusuri: are un aspect plăcut, preț atractiv, ușor de folosit, fiabilă și are un randament ridicat.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Whirlpool AKM526/IR e un aparat interesant pentru o bucătărie elegantă și în comparație cu un aragaz, veți da ceva mai mulți bani (e nevoie și de un cuptor) dar veți câștiga spațiu incorporând aceste aparate. Alte avantaje oferite de acestea sunt numărul mai mare de funcții, programe și sunt mai ușor de folosit. De exemplu, plitele incorporabile au sistem de aprindere integrată deci e necesar doar să apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului.

Te-ar mai putea interesa