Whirlpool AKM403NB, plita incorporabilă

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci ai nevoie de un astfel de electrocasnic deoarece arată mult mai bine decât un aragaz obișnuit datorită posibilității de a-l incorpora. Astfel această plită incorporabilă Whirlpool AKM403NB nici nu costă mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani cred că e o plită ieftină. Vine cu o garanție de 24 luni extensibilă la 48 și asta ne arată că stă foarte bine pe partea de fiabilitate.

Poze

În principiu plita arată ca în imaginea de mai jos și se poate vedea că e pe negru. butoanele sunt poziționate neobișnuit în partea din dreapta lateral, însă în acest fel nu o să vă încurce cum ar fi făcut-o dacă ar fi fost poziționate în partea din față. Nu știu dacă se vede din poză însă grătarele sunt din oțel, iar materialul plitei e sticla. Astfel are o greutate mai mică și poate fi instalată mai ușor.

Whirlpool AKM403NB
Aparatul

Specificaţii tehnice

Whirlpool AKM403NB sau AKM 403 NB e un model al anului 2012 și se remarcă prin aspectul său de nota 10. E de culoare neagră și e de tip vitroceramic cu alimentare pe gaz. Are patru arzătoare care sunt controlate de un panou de comandă poziționat în lateral. Cele patru ochiuri sunt aprinse în mod electric deoarece electrocasnicul beneficiază de aprindere electrică.Vine cu două arzătoare normal și cu unul mare și unul mic așa încât să aveți câte unul pentru fiecare tip de vas.

Păreri pro şi contra

Pro: are o greutate mică de undeva la 11 kilograme; prețul e unul mic în comparație cu al altor modele; vine de la un brand de reume; arată bine, iar combinația de nuanțe prinde bine (sticlă neagră la materialul plitei, oțel la arzătoare); aprinderea electrică e un mare plus, însă aproximativ toate plitele au așa ceva.
Contra: nimic, dar nu cred că strica suportul pentru vas de tip WoK.

Concluzie

Dacă vrei să achiziționezi o plită pentru noua ta bucătărie atunci un model de la Whirlpool cred că ar fi cel mai bun pri prisma prețului, dar și a fiabilității. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și nu cred că poziționarea butoanelor va deranja prea mult deoarece așa nu mai sunt în cale.

Te-ar mai putea interesa