Whirlpool AKM261IX

Plita incorporabilă Whirlpool AKM261IX nu e una obișnuită ci una cu zone de gătit mixte. Mai precis, are trei arzătoare cu alimentare pe gaz și un arzător electric. Un astfel de arzător devine util atunci când vreți să încălziți ceva sau să mențineți cald o anumite mâncare datorită controlului mai ușor al temperaturii iar randamentul nu e așa de mare. Deasemenea poate fi util chiar și când rămâneți fără gaz. Cât despre arzătoarele cu gaz, vin cu aprindere electrică integrată iar butoanele celor patru zone de gătit sunt în partea dreaptă. Deci e plită mai mică cu o adâncime mică și astfel poate fi montată pe orice mobilier. AKM261IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Whirlpool AKM261IX are patru zone de gătit iar cel mare e unul electric. Puterea de încălzire e în funcție de dimensiuni: cel mic e de 1kW, cele două arzătoare sunt de 1.5 respectiv 1.65 kW, iar cel mare e de 3 kW. Chiar dacă e o zonă electrică, încălzirea e rapidă iar puterea de 3kW spune totul. Bineînțeles acestea vin cu siguranță în cazul în care se întrerupe alimentarea cu gaz. Se observă că nu are un singur grătar cum vedem la aragazuri ci două grătare realizate din oțel. Chiar dacă butoanele sunt poziționate în lateral, accesul la ele e ușor. Având în vedere că are aprindere integrată, aprinderea unui arzător se face prin apăsare și rotire (ca la restul).

Cât despre restul design-ului, e elegant și e normal să fie așa că doar e un model Whirlpool, iar culoarea aleasă îi dă un plus de eleganță – inox (dar și combinația de inox cu negru). Trebuie să știți că dimensiunile ei nu corespund cu dimensiunile nișei (nișa fiind mai mică).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: curățarea sa se face destul de simplu deoarece are două grătare simple iar ștergerea suprafețelor se face chiar și fără demontarea acelor grătare,  arzătorul electric devine util când rămâneți fără gaz iar prețul e destul de ok.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest aparat electrocasnic incorporabil numit Whirlpool AKM261IX e o alegerea înțeleaptă și spun asa deoarece e realizată din materiale de bună calitate, e fiabilă și se potrivește în orice bucătărie. Alături de acesta vă recomand un cuptor de la același producător pentru a se potrivi mai bine, dar nu veți găsi cu alimentare pe gaz deoarece nu se mai prea fabrică așa modele.

Te-ar mai putea interesa