Whirlpool AKM 528 JA, plita incorporabilă

Whirlpool AKM 528 JA este o plită care arată foarte bine și e pe gaz. Va fi alegerea multora deoarece în comparație cu un model electric acesta nu va umfla facturile la curent. Știm cu toții că gazul e mai ieftin decât curentul și astfel facturile dvs vor fi mai mici. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la aprindere deoarece acest model beneficiază de aprindere electrică.
Deci, dacă ai un buget redus și vrei o plită de top atunci acest model ar fi o alegere bună în opinia mea.

Nu costă deloc mult, după cum ziceam, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un electrocasnic de top și vă asigur că niciun alt brand nu poate concura cu Whirlpool. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum se prezintă acest aparat, iar o privire mai în detaliu poate fi aruncată la clipul de la final, însă în clip e un model de culoare inox.

Plita
Plita

E un model pe gaz care e dotat cu 4 arzătoare comandate de la un panou poziționat frontal. Aprinderea e de tip electric, lucru care vă scapă de grija chibriturilor sau utilizarea unei brichete. Însă, va trebui ca plita să fie conectată la curent, iar cablul nu e chiar așa de lung… are cam un metru.

Lucrurile care eu la apreciez la modelul acesta sunt aspectul unic, greutatea deloc mare (are până în 8 kilograme) și ușurința în utilizare.
Nu era rău dacă avea suport pentru vase de tip Wok, știți acele vase cu fund oval care sunt utilizate pentru prepararea diferitelor mâncăruri asiatice.

Modelul acesta poate fi achiziționat de cineva care vrea să-și amenajeze o bucătărie ca la carte (ca în emisiunile lui Jamie Oliver) pe bani puțini. Există posibilitatea achiziționării unei plite pe curent, însă o astfel de plită costă ceva mai mult, iar curentul e și el foarte scump la rândul lui.

Alături e un clip cu plita AKM528, însă e un model de culoare inox, cel din articolul de față fiind un model de culoare Cream Jasmine.

Te-ar mai putea interesa