Whirlpool AKM 404/NB/01, plita combi vitroceramică

Whirlpool AKM 404/NB/01 e o plită mixtă destinată celora care vor o soluție eficientă care să poată fi incorporată. E dotată cu 3 arzătoare pe gaz, iar un arzător este pe curent. Astfel o să poți prepara o paletă largă de tipuri de mâncăruri deoarece știm cu toții că unele mâncăruri pot fi făcute doar pe flacără.

Dacă ești interesat de costul de achiziție atunci trebuie știut că această plită combi vitroceramică are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O plită vitroceramică nu e la fel de bună precum una pe inducție deoarece e încălzit arzătorul și nu doar vasul precum e valabil în cazul plitei pe inducție.
Am pus alături și o imagine pentru a vedea cum arată acest model, iar de alături poți vedea că arată foarte bine.

Plita
Plita

Pe partea de specificații acest model e unul foarte bun deoarece are 3 arzătoare pe gaz, iar al patrulea e unul electric. Aprinderea arzătorului al patrulea se realizează în mod electric. Materialele din care e făcută acestă sunt de o calitate bune, grătarele fiind făcute din fontă.
Nu trebuie să te preocupi prea mult de consumul de curent deoarece are clasa A de eficiență energetică… și oricum are doar un arzător pe gaz (mai bine spus zonă de gătit).

Plusurile modelului acesta ar fi prețul mic de sub 1000 lei, că are o incredibilă fiabilitate, materialele de foarte bună calitate din care e făcută (plita e din sticlă și grătarele din fontă) și incorporabilitatea. Să nu mai vorbim de raportul dintre preț și calitate care e unul foarte bun.
Ca minus aș menționa că zona de gătire electrică nu e una pe inducție. Poate că și faptul că are un cablu de alimentare cam scurt e un minus.

De final pot spune despre acest aparat că o să te ajute să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte. În cazul în care ai o oarecare reticență în alegerea electrocasnicului atunci trebuie știut că brandul e unul de o calitate deosebită. Mai exact vorbim despre Whirlpool care e numărul 1 la nivel mondial în producția de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa