Whirlpool AKM 260 IX, plita incorporabilă

O plită foarte bună e plita incorporabilă Whirlpool AKM 260 IX și asta deoarece vine cu o garanție mare și dispune de aprindere electrică. Butoanele sunt amplasate în lateral dreapta și nu știu dacă acest lucru e bun, dar vom vedea cum e pe parcursul utilizării plitei. Nu costă deloc mult deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie mi se pare foarte bun având în vedere că garanția poate fi mărită la patru ani. Utilizarea e simplă și nu cred că o persoană învârstă va avea vreo problemă deoarece ochiurile se aprind electric.

Poze

Modelul AKM 260 IX e unul gri, mai exact pe culoare inox, iar grătarele sunt din inox. Are patru arzătoare și se poate vedea că panoul de comandă e unul poziționat lateral, însă depinde cum montați plita. Se poate observa că are două arzătoare normale, unul mic și unul mare.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Nu s-ar putea spune că AKM260IX excelează la partea de detalii deoarece caracteristicile sale sunt unele normale. Alimentarea se face cu gaz, iar cele patru ochiuri pot fi pornite în mod electric. Beneficiază de grătar și astfel oalele vor sta mai bine deasupra aprinzătoarelor. Acest grătar e unul realizat din oțel și astfel sunteți siguri că e unul care nu se va rupe.

Păreri pro şi contra

Pro: culoarea e una unică – inox; nu cântărește prea mult având undeva la 7 kilograme; dimensiunile sunt reduse; garanția e una mare; brandul care spune totul despre calitatea plitei; puterea e variabilă în funcție de caracteristicile din fabrică, dar și de rotirea butoanelor; aprinderea electrică care mai nou e un standard la electrocasnicele de acest tip și va face ca aprinderea aparatului să se facă foarte rapid.
Contra: poziționarea butoanelor e cam ciudată, dar bănuiesc că se poate incorpora așa încât să vă prindă cât mai bine.

Concluzie

Whirlpool AKM260IX ar fi recomandarea mea dacă te interesează ceva ieftin, bun și care să vină de la un brand. Brandul are o mare influență asupra calității electrocasnicului. Utilizarea aparatului nu cred că va fi prea complicată deoarece plitele sunt aparate simple precum aragazurile și dacă sunteți de părere că nu vă descurcați cu utilizarea ei atunci puteți arunca un ochi asupra instrucțiunilor de utilizare.

Te-ar mai putea interesa