Whirlpool AKM 226 IX, plită incorporabilă pe gaz

Dacă ai un buget pe la 500 lei pentru a achiziționa o plită incorporabilă atunci îți recomand acest model Whirlpool AKM 226 IX. Beneficiază de aprindere electrică, un lucru care e deosebit de util deoarece scăpați de grija unei brichete.
Modelul de față e o soluție perfectă pentru cineva în căutarea unei plite ușor de folosit care e oarecum portabilă. Ce vreau să spun prin acest lucru e că iarna o puteți ține în bucătărie, iar vara o puteți muta în bucătăria de vară așa încât să nu faceți mirosuri în casă.

Modelul Whirlpool AKM 226 IX are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat de top la un preț de neegalat. Nu vreau să greșesc, dar cred că e cea mai ieftină plită Whirlpool cu avantajul de a fi incorporată.
Dacă vă interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din imaginea alăturată.

Plita
Plita

Pe partea de specificații vine cu patru ochiuri alimentate pe gaz, iar panoul de comandă e unul poziționat lateral. Normal că poate fi conectată o butelie, iar un lucru ce nu trebuie uitat e să reglați duzele de gaz (prin reglați mă refer să alegeți unele care să se potrivească) deoarece din fabrică s-ar putea să vine cu duze prea mari și astfel flăcările să fie prea mari.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt prețul mic, aspectul plăcut și garanția îndelungată.
Poate că nu era rău dacă avea panoul de comandă poziționat frontal, dar din câte am văzut acest aparat a fost realizat așa încât să fie cât mai compact.

Deci, dacă dorești un aparat pentru o bucătărie amenajată ca la carte sau pentru o bucătărie de vară atunci acest model ar fi una dintre cele mai ieftine soluții. Multă lume alege pentru o bucătărie de vară o plită cu un ochi su cu două, însă prețul acelora e similar acesteia. Deci, de ce să dai o sumă pe o plită cu două arzătoare când pe aceeași bani poți lua una cu patru.
Pe unii îi deranjează că marcajul butoanelor nu se vede prea bine, însă nu știu dacă acel marcaj te ajută la ceva… opinia mea.

Te-ar mai putea interesa