Whirlpool AKG 644 NB, cuptor incorporabil cu gaz

Whirlpool AKG 644 NB e un cuptor incorporabil cu alimentare pe gaz deci oferă un randament mai mare (ca și la aragazuri). Arată bine chiar dacă pare e fi un cuptor banal. Controlul mecanic e la fel de util ca și ce mecanic, doar că nu sunt prezente atâtea butoane și nu e nici un ecran LCD. Plita recomandată se potrivește perfect cu acest model deoarece are alimentare tot pe gaz, deci randamentul e același. Alternative pot fi și plitele cu inducție ori cuptoare electrice, depinde ce vă permiteți și de ce aveți nevoie. E un cuptor destul de mare comparativ cu cuptorul unui aragaz. Îmi plac incorporabilele și pentru că oferă mai multe opțiuni care nu le găsești pe aparate simple.

Bineînțeles un aragaz e mai ieftin dar nu e la fel de funcțional, performant, elegant și trebuie să aveți spațiu pentru el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptorul
Cuptorul

După cum am precizat mai sus, alimentarea sa e una cu gaz deci randamentul e mai mare. Nu știu dacă e nevoie de un randament ridicat în cazul cuptoarelor incorporabile. Clasa de eficiență energetică e A deci sugerează că are un consum corespunzător. Puteți găti cam orice deoarece are un volum de 60 litri și e dotat chiar și cu rotisor.

E dotat cu control mecanic, afișaj LED; timer, grill, rotisor, iluminare interioară și altele. Alte cuptoare poate oferă mai multe funcții, dar nu și mai multe dotări. Deci prețurile sunt justificate, iar un model potrivit cu siguranță veți găsi. Sunt incluse un grătar combi și o tavă pentru coacere. Nu e chiar mic și puteți observa acest aspect după volumul său – 60 litri. Plita recomandată aș alege-o pentru că se potrivește perfect cu acest cuptor sticla neagră dă un plus de eleganță iar grătarul mic vă facilitează curățarea plitei.

Plusuri: are iluminare interioară, accesoriile incluse sunt cele standard dar sunt bune, ușor de folosit și altele.
Minusuri: nu e foarte ieftin, deci nu oricine și-l permite.

Whirlpool AKG 644 NB poate fi incorporat cu ușurință ca oricare alt model dacă aveți un mobilier corespunzător. Dimensiunile sale nu sunt de neglijat și e bine să țineți cont de dimensiunile nișei. Având în vedere că sunt aparate cu finisaje pe negru, se vor asorta cu orice mobilier. Există aparate și cu design retro, care poate ar putea fi mai bune dacă aveți un mobilier rustic. Alegerea corectă depinde de .

Lasă un comentariu