Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool AKG 644/IX/02

Whirlpool AKG 644/IX/02 este un cuptor incorporabil care se alimentează de la rețeaua de gaz și care beneficiază de grill electric. Astfel, pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi primim un aparat care nu stă deloc rău pe partea de caracteristici tehnice deoarece are un consum mare de 50 litri, are geam de protecție și diferite facilități (cum ar fi grill și rotisor).
Cu un astfel de model o să aveți o bucătărie modernă cu aparate electrocasnice care nu vor deranja vizual. Modelul de față e bun pentru acasă cât și la bucătăria unui mic local.

Aspect

Din imaginea alăturată se poate vedea foarte bine că e un model de culoare inox care arată excelent. Afișajul, dacă i se poate sune așa, e unul simplist realizat cu LED-uri, iar controlul e unul mecanic realizat prin intermediul a trei butoane.

Cuptorul

Cuptorul

Caracteristici tehnice

Modelul de față vine ca o alternativă la cuptoarele electrice deoarece se alimentează pe gaz. Vine cu grill care e unul electric, deci oarecum nu scăpați de alimentarea aparatului și la rețeaua de curent. Nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la consumul de electricitate deoarece producătorul lui AKG 644/IX/02 zice că aparatul face parte din clasa de eficiență energetică A.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; consumul de curent e la minim… în principal datorită faptului că e un model pe gaz :); raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu o garanție foarte bună și în opinia mea nu cred că ar strica să alegeți Garanția Plus; brandul e unul de încredere, iar acesta ar fi unul dintr emotivele principale pentru care recomand acest produs.
Contra: nu are funcție pizza.

Concluzie

Aparatul e unul foarte bun însă depsre ventilație nu aș putea spune prea mule. M-am uitat pe niște site-uri și se zicea că vine cu ventilator și termoventilare cu încălzire bază. În rest, e un aparat electrocasnic numai bun și ușor de folosit de oricine, iar dacă nu vă descurcați ar trebui să vă documentați din manualul cu instrucțiuni de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu