Whirlpool AFB601AP

Un congelator foarte bun și ieftin în același timp e acest Whirlpool AFB601AP care a apărut luna aceasta în magazine. Vine ca o alternativă ieftină la Whirlpool WV1510W și eu aș spune că e o soluție foarte bună în cazul în care ai mulți porci ori multe alimente care trebuie păstrate la rece. După cum ziceam, nu costă deloc mult, și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e sub pragul de 1000 lei.

Poze

Poza de alături ne prezintă cum arată aparatul frigorific la interior și după cum puteți vedea e bine compartimentat deoarece are patru compartimente. Nu are legătură cu designul, ci mai mult cu specificațiile dar cred că ar trebuie să precizez faptul că acest aparat nu vine cu No Frost și din această cauză decongelarea trebuie făcută manual. Dar, nu e un proces prea complicat și trebuie realizat o dată la câteva luni.

Congelatorul deschis

Specificaţii tehnice

Whirlpool AFB 601 AP e un electrocasnic de dimensiune medie care are un volum net de 88 litri. Consumul de curent nu e deloc mare deoarece consumă 0,48 kWh la 24 ore, iar din această cauză e integrat în clasa de eficiență energetică A+. Într-un an consumă undeva la 175 kWh și acest consum e unul mic deoarece și e un aparat destul de mic.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; vine cu o fiabilitate excelentă deoarece vine de la un brand cunoscut, iar garanția standard a sa e de 2 ani cu posibilitate de extindere; autonomia e una de 17 ore și acest lucru ne arată că vorbim despre un aparat care va ține la rece alimentele chiar dacă se va întrerupe curentul; zgomotul produs e unul mic de 39 decibeli și asta ne arată că AFB601AP e un aparat foarte silențios; are o capacitate de congelare peste medie de 8 kilograme la 24 de ore
Contra: nu vine cu No Frost și din această cauză trebuie să decongelați aparatul.

Concluzie

AFB601AP e cel mai ieftin congelator de la Whirlpool, iar dacă te interesează ceva mai bun atunci WV1510W ar fi răspunsul. Nu o să ocupe prea mult loc în locația unde o să-l amplasezi deoarece are o lungime de 55 de centimetri – foarte puțin. Vine și cu accesorii cum ar fi o tavă pentru gheață, dar acest tip de accesoriu e unul normal pentru astfel de aparate și nu știu dacă ar putea fi considerat ca ceva deosebit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool AFB601AP”

  1. Acest congelator are o autonomie apropiata de cea a unei combine frigorifice. Este incapator si silentios si pe placul tuturor celor care vor sa plateasca putin. La banii acestia este normal sa nu fie prevazut cu functia No Frost.

Comentariile sunt închise.