Whirlpool ADP8797A+IX, mașină spălat vase

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP8797A+IX e una performantă având în vedere că poate spăla 13 seturi, clasa A+ și tehnologie Al 6-lea Simț. Are un design elegant în special datorită finisajului pe culoarea inox, datorită controlului digital și formelor sale. Dacă nu știți că înseamnă 13 seturi, e ca și cum ați spăla vasele+tacâmuri pentru 13 persoane sau 6 persoane în cazul în care ați servit 2 mese (prânz și cină). Deci se adresează celor care vor să spele vasele pentru întreaga zi, dar poate fi la fel de util pentru restaurante. După cum bine știți poate fi pus și sub blat chiar dacă nu e un aparat incorporabil și așa va ocupa mai puțin spațiu în bucătărie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
La interior
La interior

Specificații tehnice

Un set reprezintă un număr mare de vase și tacâmuri: o farfurie mică, o farfurie întinsă, o farfurie de supă, o furculiță, o linguriță etc. Deci cele 13 seturi sunt mai mult decât suficient și chiar dacă nu veți spăla vreodată astfel în încât să umpleți mașina, există programe special (mai scurte) sau ajustați anumiți parametrii. Tehnologia Al 6lea Simț eficientizează programele de spălare (un consum mai mic de resurse), de aceea a primi clasele A la consum energetic și la uscare. Controlul digital e scos în evidență de acel ecran LED și de butoanele de lângă acel ecran. Puteți viziona diverse informații alese sau prestabilite. Pe partea de funcționalitate are: programare întârziată (poate fi amânată pornirea cu 1 până la 24 ore), afișare timp rămas, indicator sare și indicator terminare program.

Programele de spălare sunt: rapid, bio/eco, delicate, abur etc. Deci aduce și programe speciale pe lângă cele standard. Consumul anual de energie se situează undeva la 293 kW, iar cel de apă la 1680 litri. De aceea a primit și acea clasă A la consum.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare de spălare, multe programe, eficiență energetică foarte bună – 6th Sense, aspect plăcut și fiabilitate.

Minusuri: nu e accesibilă.

Concluzie

Acest Whirlpool ADP8797A+IX e un aparat electrocasnic care vă poate fi folos în bucătărie în special dacă sunteți o persoană care nu petrece și nu ar dori să petreacă mult timp în bucătărie. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și e ideal în special dacă nu doriți un model incorporabil. Pentru o mașină incorporabilă aveți nevoie de un spațiu special pentru instalare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool ADP8797A+IX, mașină spălat vase”

  1. Sincer am unele indoieli in ceea ce priveste eficienta si poate fiabilitatea in timp.
    Unu : cu 6 litri de apa spala 13 seturi de vase. Parca suna a Radio Erevan
    Doi : 2 sau trei litri de la ultima spalare sunt stocati intr-un rezervor special apa destinata pt. a fi refolosita. In caz de nefolosire e elimnata aceasta cantitate pe motive lesne de intele. Cam high tech…

Comentariile sunt închise.