Whirlpool ADP8693A++WH, mașină spălat vase

Whirlpool ADP8693A++WH e o mașină de spălat vase cu 6th Sense care nu costă deloc mult și poate spăla undea la maxim 13 seturi. Puteți să o luați la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primiți un aparat care e eficient la spălare, dar și consum de curent deoarece consumă puțin curent. Aparatul acesta e util acasă pentru cei care au o familie mare, dar și la pensiuni. Clienții dvs vor aprecia vasele curate și cred că achiziția unui astfel de aparat ar fi un semn de bun simț față de clienții dvs… dacă nu aveți deja unul.

Poze

Whirlpool ADP8693A++WH e o mașină de culoare albă care beneficiază de un panou de comandă modern care poate fi acționat electronic. Acest panou are și un ecran LED care furnizează diferite informații. De asemenea beneficiază și de un indicator de sare. Dimensiunile aparatului sunt normale deoarece lățimea e de 60 centimetri… ca la un aragaz.

Mașina
Mașina

Specificaţii tehnice

ADP8693A++WH de la Whirlpool vine cu al 6-le Simț ceea ce înseamnă că e un model premium gândit așa încât să fie cât mai eficient din toate punctele de vedere. Poate spăla un număr mare de seturi, adică până la 13, iar consumul de resurse e mic. Deoarece consumă foarte puțin curent (0.92 kW per ciclu) are clasa de eficiență energetică A++, și pentru că spală și uscă bine are clasa de eficiență A la aceste capitole.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu cele mai noi tehnologii de pe piață; e foarte ușor de utilizat; vine cu multe funcții și programe; nivelul de zgomot e unul mic de maxim 40 decibeli; beneficiază de un program rapid care vă va ajuta în cazul în care aveți puține vase de spălat; poate fi utilizată de oricine deoarece panoul de comandă nu e complicat, iar manualul de utilizare e unul realizat intuitiv așa încât să răspundă la cele mai frecvente întrebări.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care vrei să ai mai mult timp la dispoziție, atunci acest aparat o să îți fie de folos. Nu e util doar acasă, ci și în mici pensiuni sau restaurante, recomandându-l prețul și brandul. Sunt sigur că în perioada următoare o să urce în topul mașinilor după vânzări, iar la acest lucru au o contribuție afirmațiile anterioare.

Lasă un comentariu