Whirlpool ADP6948PC

Whirlpool ADP6948PC e un model premium de mașină de spălat care vine în ajutorul celora care vor să beneficieze de mai mult timp liber și nu să piardă timpul aiurea spălând manual vasele. E un model util pentru acasă, dar și la un mic restaurant, și chiar dacă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care inițial pare mare, trebuie spus că nu e așa. Asta deoarece nu mai pierdeți timp prețios și nici nu trebuie să angajați personal pentru a spăla vasele.

Aspect

ADP6948PC e un aparat electrocasnic de culoare albă cu un panou de comandă modern. Acesta e situat superior și beneficiază chiar și de un ecran LCD pe care sunt furnizate diferite informații. Acest panoul e unul cu butoane mari, fiind un panou electronic. Poate că din a doua poză vă puteți face o părere despre faptul că nu e deloc mare și din această cauză nu o să ocupe prea mult loc în bucătărie.

Panoul
Panoul
Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Se poate vedea că e un aparat bun prin faptul că vine cu un suport pentru 12 seturi… ceea ce e destul de mult. Chiar dacă are o capacitate așa de mare, tot e un aparat de clasa AAA. Adică, are clasa de eficiență energetică, la uscare și la spălare A, lucru care ne spune foarte multe despre aparat.

Păreri pro şi contra

Pro: calitatea materialelor din care e făcut e una superioară; vine la pachet cu tehnologii care ajută la un consum redus de resurse și la o spălare cât mai calitativă; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4… ceea ce va face aparatul unul cu adevărat de îndelungată folosință; controlul e unul eficient datorită panoului electronic; poate spăla până la 12 seturi.
Contra: prețul de achiziție e unul cam mare.

Concluzie

În cazul în care ai o familie mare sau vrei să oferi vase mai curate pe masa clienților tăi, îți recomand acest model de la Whirlpool. Prețul e ceva mai mare decât la alte modele, dar acest brand are electrocasnice mai bune din punct de vedere calitativ… și singurul brand care se ridică la nivelul lui e Bosch.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa