Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool ADP6948PC

Whirlpool ADP6948PC e un model premium de mașină de spălat care vine în ajutorul celora care vor să beneficieze de mai mult timp liber și nu să piardă timpul aiurea spălând manual vasele. E un model util pentru acasă, dar și la un mic restaurant, și chiar dacă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care inițial pare mare, trebuie spus că nu e așa. Asta deoarece nu mai pierdeți timp prețios și nici nu trebuie să angajați personal pentru a spăla vasele.

Aspect

ADP6948PC e un aparat electrocasnic de culoare albă cu un panou de comandă modern. Acesta e situat superior și beneficiază chiar și de un ecran LCD pe care sunt furnizate diferite informații. Acest panoul e unul cu butoane mari, fiind un panou electronic. Poate că din a doua poză vă puteți face o părere despre faptul că nu e deloc mare și din această cauză nu o să ocupe prea mult loc în bucătărie.

Panoul

Panoul

Aparatul

Aparatul

Caracteristici tehnice

Se poate vedea că e un aparat bun prin faptul că vine cu un suport pentru 12 seturi… ceea ce e destul de mult. Chiar dacă are o capacitate așa de mare, tot e un aparat de clasa AAA. Adică, are clasa de eficiență energetică, la uscare și la spălare A, lucru care ne spune foarte multe despre aparat.

Păreri pro şi contra

Pro: calitatea materialelor din care e făcut e una superioară; vine la pachet cu tehnologii care ajută la un consum redus de resurse și la o spălare cât mai calitativă; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4… ceea ce va face aparatul unul cu adevărat de îndelungată folosință; controlul e unul eficient datorită panoului electronic; poate spăla până la 12 seturi.
Contra: prețul de achiziție e unul cam mare.

Concluzie

În cazul în care ai o familie mare sau vrei să oferi vase mai curate pe masa clienților tăi, îți recomand acest model de la Whirlpool. Prețul e ceva mai mare decât la alte modele, dar acest brand are electrocasnice mai bune din punct de vedere calitativ… și singurul brand care se ridică la nivelul lui e Bosch.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături care e un excelent preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu