Whirlpool ADP4738WH

Whirlpool ADP4738WH e o mașină de spălat vase modernă care vine ca o alternativă la Electrolux ESF2300OW și are un preț mic. Poate fi achiziționată la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care poate spăla multe seturi și are un consum mic de curent electric. Ar fi un aparat foarte bun pentru familiile numeroase, dar și pentru pensiuni ori mici restaurante.

Poze

E o mașină clasică de culoare albă care nu e mare deoarece are o lățime de 60 centimetri. Are un panou de comandă modern care poate fi controlat electronic. Acest panou afișează timpul de spălare rămas, dar și sarea, iar afișajul e unul de tip LED. Se poate observa că arată precum o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, doar că acest aparat spală vase, iar deschiderea e pe orizontală, oarecum.

Mașina
Mașina

Specificaţii tehnice

Whirlpool ADP4738WH vine cu clasa de eficiență A la consum de curent, spălare, dar și la uscare. Deci am putea spune că e un aparat AAA. E un electrocasnic foarte capabil din moment ce poate spăla până la 12 seturi de vase la diferite temperaturi deoarece poate fi setat pe 5 nivele de temperatură. Vine cu numeroase programe și funcții printre care se numără și pornirea întârziată de maxim 24 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e excelentă, iar garanția de maxim 4 ani (dacă o extindeți) vă asigură în caz că se întâmplă ceva; nivelul de zgomot la spălare e de 47dB, adică e foarte mic; e ușor de folosit deoarece panoul de comandă e unul simplist; vine cu un cadou la pachet, iar despre asta puteți vedea mai multe aici.
Contra: nimic.

Concluzie

Cei care vor să se bucure de mai mult timp liber și nu vor să-și bată capul cu spălatul vaselor după masă le recomand modelul ADP4738WH de la Whirlpool deoarece mai mult ca sigur că o să le întreacă așteptările. poate fi utilizat cu ușurință de tineri sau bătrâni, iar manualul de utilizare vă sare în ajutor dacă nu vă descurcați cu ceva.

Te-ar mai putea interesa