Whirlpool ADP450WH, mașină spălat vase 9 seturi

Pentru cei în căutarea unei mașini de spălat care să aibă un preț mic și performanțe decente când vine vorba de spălatul vaselor recomand modelul Whirlpool ADP450WH. Nu doar spală un număr modic de vase (9 seturi), ci are clasa A de eficiență energetică și 5 programe care te vor ajuta să speli eficient vasele.

Acest model e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat cu clase excelente de eficiență și care beneficiază chiar și de program rapid așa încât tu să poți spăla rapid un număr redus de vase sau vase care nu sunt așa de murdare.
Dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată acest aparat atunci ar trebui să vă uitați la imaginea de alături.

Mașina
Mașina

După cum ziceam la început, modelul acesta e unul care beneficiază de clasa A de eficiență energetică. Printre programele care le are acest model se numără programul intensiv, cel rapid și cel eco. Programele eco și rapid sunt în special pentru vasele care nu sunt așa de murdare, iar cel intensiv e mai mult pentru cele care sunt foarte murdare (de exemplu pentru cele care au fost nespălate mai mult de o zi… știm cu toții că murdăria se întărește cu cât o lași mai mult).
Controlul aparatului e unul mecanic în ciuda faptului că are un afișaj cu LED-uri.

Trebuie să apreciem la acest aparat că are un cost foarte mic de achiziție, aspect plăcut, că e realizat de un brand american și că e foarte eficient. Nici nu face prea mult zgomot deoarece are nu nivel de 54 decibeli. Iar, montarea nu e deloc complicată deoarece are o greutate mică de până în 40 kg.

Ar trebui să alegi un astfel de model dacă vrei să ai mai mult timp liber la dispoziție. Acest model e unul care poate fi utilizat și în scopuri comerciale la o pensiune sau un restaurant, iar din această cauză tu nu o să trebuiască să angajezi pe cineva care să se ocupe cu spălatul vaselor.

Te-ar mai putea interesa