Whirlpool ADP 9070 IX, model 6th Sense Power Clean

În cazul în care nu te-ai decis ce mașină de spălat vase să cumperi atunci cred că ai face o bună alegere dacă ai merge pe varianta unei Whirlpool ADP 9070 IX. Asta pentru că vine cu caracteristica 6th Sense PowerClean care presupune că jeturile de apă au presiune variabilă în funcție de gradul de murdărire al vaselor.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim n aparat de la numărul 1 la nivel mondial pe partea de electrocasnice.
Iar, din poza de alături puteți vedea că arată foarte bine deoarece are culoare inox. Chiar dacă nu-i un model incorporabil, nu o să deranjeze vizual, dar nici cu dimensiunile deoarece are 60 cm în lățime.

Mașin de spălat vase
Mașin de spălat vase

Caracteristici care te vor interesa la acest model sunt capacitate de spălare, adică 13 seturi, consumul foarte mic de curent (dovedit prin clasa A+++ de eficiență energetică) și numărul mare de programe (10 la număr).
Controlul se realizează în mod electronic, iar diferite informații pot fi văzute pe ecranul de tip LED. Cred că e cazul să spun câte ceva despre programele cu care vine, cele mai importante fiind cel intensiv și cel bio. Cel intensiv se utilizează atunci când vasele sunt mai încărcate, iar cel bio atunci când gradul de murdărie e mai mic.

Acest model nu excelează doar pe partea de caracteristici (după cum se poate vedea mai sus), ci și prin faptul că face economie de resurse (consum mic de curent – 0.82 kWh și de apă – 10l per ciclu).
Poate că singurul lucru care te-ar deranja la el ar fi faptul că are un preț ceva mai mare, dar o să vedeți că o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării sale.

În concluzie, acest model e unul perfect pentru cineva în căutarea unei mașini premium deoarece are o mulțime de programe care te vor ajuta să speli eficient orice.
Poate sunteți speriați că performanța vine cu un zgomot mai mare, însă nu-i așa deoarece mașina are un nivel de zgomot de 44 decibeli… deci deloc mult.

Te-ar mai putea interesa