Whirlpool ADP 8693WH, model 6th Sense

Whirlpool ADP 8693WH e un model de mașină pentru spălat vase apărut în 2013, iar la alte magazine o găsiți sub numele de Whirlpool ADP8693A++WH. În momentul de față are o reducere de 200 lei (costă 2199 lei) dacă cumperi modelul de aici și adaugi codul de reducere 8693WH. În mod normal vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar acum e la reducere. Această promoție e valabilă doar două zile, adică 22-23 aprilie 2013.
Un alt lucru interesant e faptul că se oferă cadou Pachet Finish în valoare de 40 de lei.

Aspect

Puteți vedea că e un model de culoare albă cu un panou modern situat pe ușă. Chiar dacă pare că e un model incorporabil nu e așa.

Mașina
Mașina

Caracteristici tehnice

Modelul acesta poste spăla până la 13 seturi ceea ce e foarte mult și nu ar trebui să vă faceți griji cu referire la consumul de resurse deoarece are clasa de eficiență energetică A++, lucru care presupune un consum mic de curent (0.92 kW la ciclu) și apă. Cuva fiind din inox nu trebuie să vă preocupe prea mult rezistența ei, iar garanția de 2 ani vine să vă acopere dacă se întâmplă ceva neprevăzut.

Păreri pro şi contra

Pro: e la promoție; vine cu al 6lea Simț, lucru care înseamnă că e un aparat premium gândit pentru eficiență și economie în același timp; nu face prea mult zgomot deoarece la spălare produce 42 decibeli.
Contra: nu poate fi incorporată.

Concluzie

În cazul în care te interesează o mașină de spălat vase bună atunci modelul acesta ar fi bun deoarece acum are o reducere considerabilă, iar funcțiile ei sunt multe și utile. Una care mă interesează în mod special e cea de spălare rapidă (program rapid) la 45 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool ADP 8693WH, model 6th Sense”

  1. Am luat acest model saptamana trecuta si imi pare foarte rau ca nu am mai asteptat putin ca poate prindeam aceasta reducere ca sunt cam instramtorat cu banii. Noi sa fim sanatosi.

Comentariile sunt închise.