Whirlpool ADP 6332WH, mașină spălat vase

Whirlpool ADP 6332WH este un electrocasnic foarte bun pentru uz casnic cât și pentru un restaurant ori pensiune. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat care are clasa de eficiență A la spălare, uscare și consum de curent, poate spăla multe seturi și vine cu multe programe.

Poze

E un model de culoare albă mic care nu ocupă deloc mult spațiu datorită dimensiunilor reduse. Nu știu dacă o să-l puteți „ascunde” undeva din moment ce are o înălțime de 85 centimetri – care nu e mare, dar nici mică. Are un control de tip mecanic, iar afișajul e unul cu LED-uri, fiind poziționat în parte superioară a ușii.

Whirlpool ADP 6332WH
Aparatul
Whirlpool ADP 6332WH 2
Deschis

Specificaţii tehnice

ADP 6332 WH vine cu o eficiență peste medie legată de consumul de curent, spălare și uscare. Să nu mă înțelegeți greșit, aparatul consumă mai puțin curent și asta presupune eficiența energetică. Din această cauză e considerat ca fiind o mașină de spălat vase din clasa AAA.
Vine cu multe programe, 5 maxi exact, iar programarea întârziată e prezentă ajutându-vă să setați aparatul să spele vasele când doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: o să te ajute să cureți vasele cât mai repede și eficient posibil; fiabilitatea e excelentă deoarece nu trebuie intervenit prea mult supra sa, întreținerea e simplă, iar garanția e mare… putând fi prelungită; e un aparat silențios deoarece nivelul de zgomot nu depășește 48 decibeli (e mai mic decât zgomotul produs de un aspirator sau de o mașină de spălat rufe); montarea sa nu e deloc complicată; faptul că are control mecanic face ca aparatul să fie mai ușor de folosit de persoanele vârstnice.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care ai o familie numeroasă sau o mică pensiune ai nevoie de un astfel de aparat. Astfel, nu vei mai pierde timp prețios, iar rezultatul spălării automate e unul mult mai bun decât cel al uni spălări manuale… și procesul durează mult mai puțin. Din preview-ul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest model.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool ADP 6332WH, mașină spălat vase”

  1. Eu o am luata pentru o pensiune si isi face foarte bine treaba. Vad ca s-a mai ieftinit ca eu cand am luat-o am dat cu 3 milioane in plus fata de cat e acum.

Comentariile sunt închise.