Whirlpool ADP 522 IX, mașină de spălat vase cu control avansat

O mașină de spălat de ultimă generație care nu e foarte scumpă este Whirlpool ADP 522 IX. Nu aveți nevoie neapărat de un model incorporabil dacă nu vă doriți unul, iar acesta poate fi chiar mai elegant datorit finisajului argintiu și panoului de control modern. Nu cred că o veți lua doar pentru design, ci și pentru eficiența sa la o capacitate de spălare așa de mare. Modelele cu lățime de 45 cm nu pot spăla mai mult de 10 seturi, iar aceasta are coșuri ceva mai compacte.

Acest brand nu oferă prea multe modele care să arate atât de bine și de aceea merită încercat acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are o capacitate destul de mare pentru o lățime de 45 cm, dar poate că nu vă veți folosi de fiecare dată de tot volumul oferit – 10 seturi. De aceea, aceste aparate oferă și o opțiune de spălare la jumătate. Doar după cum arată vă puteți da seama că e vorba de un model mai special.

Consumul de energie e redus că doar are clasă de eficiență A++, dar numai programul bio/eco e cel mai eficient. La interior veți observa că are un coș reglabil pe înălțime pentru a putea face mai mult loc. Chiar și la acesta se poate amâna pornirea programului cu ajutorul funcției de programare întârziată (între 1 și 24 de ore). Poate că sunteți plecați sau poate vreți ca vasele să fie curate pe dimineață.

Păreri pro și contra

Pentru rezultate mai bune, puteți alege programul corespunzător, dar oricum nu cred că e nevoie de cel intensiv, ci mai degrabă de unul scurt. Poate că le veți spăla imediat după ce ați mâncat și se pot pune chiar și tacâmurile. Poate fi pusă oriunde, adică nu sunteți nevoiți să o puneți sub blat că doar e un model standard.

Whirlpool ADP 522 IX nu ocupă chiar atât de mult spațiu ca și variantele mai mari (cu 13-14 seturi). Dacă nu vă place acest model, datorită culorii, s-ar putea să găsiți și o variantă pe alb (cum e în clipul de mai jos).

Te-ar mai putea interesa