Whirlpool ADP 500 WH, mașină de spălat vase cu 13 seturi

Mașina de spălat vase Whirlpool ADP 500 WH e una destul de bună în special că vine cu tehnologie 6th Sence PowerClean. După cum se și numește, cu ea puteți spăla mult mai eficient vasele. Într-un set intră multe vase și tacâmuri, dar depinde cum doriți să spălați. Cu PowerClean puteți spăla cam 2 două ori mai multe vase decât cu un fără acea tehnologie. Arată destul de bine chiar dacă nu e vorba de un incorporabil și e o alegere pe alb. Poate spăla destul de mult, cu un consum redus de energie și pentru rezultate mai bune trebuie să optați pentru un program de spălare corespunzător.

Nu e un apar ieftin dar cu siguranță e util. Fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială având în vedere că e oferită de un brand foarte cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitate acestui aparat e de 13 seturi deci e ușor peste medie dar am văzut modele șicu 15 seturi. Oricum , poate spăla ceva mai mult decât alte modele cu capacitate similară. Clasa de eficiență e A++ și e normal să fie așa de bună. VIne cu multe programe de spălare, display LED, filtru autocurățare, senzori diverși etc.

Se poate regla temperatura dorită dar pe panoul său de control se pot observa indicatorul de sare, indicator terminare program și altele. Nu are multe accesorii dar coșul reglabil pe înălțime e prezent. Pe ciclu de spălare mașina consumă cam 0.92 kWh iar pe an cred să se poate calcula ușor. Consumul de apă are legătură și cu capacitatea de încărcare (cu cât e mai mare la interior cu atât intră mai multă apă). Nu e foarte zgomotoasă – 44 dB, dar nu e un aparat care va merge tot timpul.

Plusuri: fiabilitate, ușor de folosit, consum mic, 6th Sence, programe de spălat multe, spăla multe vase și arată bine
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de spălat vase cu eficiență sporită, Whirlpool ADP 500 WH poate fi alegerea ideală și nu prea văd de ce ați alege altceva. Din majoritatea aparatelor de pe piață, acesta mi se pare a fi unul destul de reușit dar nu e singurul (mai sunt câteva).

Te-ar mai putea interesa