Whirlpool ADP 500 IX, mașină 6th Sense Power Clean

O mașină de spălat vase precum un model de la Whirlpool te va ajuta foarte mult să faci economie de timp și să speli foarte eficient. Dacă încă nu știi ce să alegi atunci eu te-aș sfătui să mergi pe varianta Whirlpool ADP 500 IX. Această mașină e una cu 6th Sense Power Clean și are capacitatea de a spăla până în 13 seturi de vase.

O să întrebați ce înseamnă Power Clean, iar pe scurt eu vă spun că e tehnologie care îți oferă posibilitatea de a spăla până în 22 de vase, față de 12 cât ar fi normal. 😉 E destul de utilă această posibilitate de a spăla foarte multe vase, în special atunci când ai al masă foarte mulți invitați.

Aparatul acesta nu e deloc scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani avem parte de un aparat care poate spăla eficient foarte multe vase.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda cu posibilitatea spălării a 13 seturi, clasa A++ de eficiență energetică și faptul că e făcut dintr-un material rezistent – inox.
Pe partea de consum de resurse acest model se poate lăuda cu un consum de apă foarte mic și cu un consum de curent la fel de mic. De exemplu, per ciclu consumă 10 litri, iar curentul consumat (tot pe ciclu) 0,92 kW.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine cu multe programe utile (program bio la program intensiv) și că are Power Clean (despre care am scris mai sus ce înseamnă). E și un aparat fiabil, fiabilitate dată în principal de faptul că e făcut din materiale rezistente.
Printre minusuri se numără că nu are ceva de genul Fuzzy Logic care ar fi contribuit la un consum mai mic de resurse.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să aibă posibilitatea de a fi reglat în diferite feluri și de a spăla eficient diferite vase atunci îți recomand acest model.
Chiar dacă e foarte eficient să nu crezi că are un nivel prea mare de zgomot, ci de doar 44 decibeli care e destul de mic în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa