Whirlpool ADP 301 IX, mașină de spălat vase cu SpaceOptimizer

Una dintre cele mai accesibile și elegante modele este Whirlpool ADP 301 IX care are o capacitate mare pentru o lățime de 45 cm. Multe modele de 45 cm au capacitate de 9 seturi dar și așa nu e mare diferență dacă nu aveți posibilitatea să umpleți coșurile. O capacitate de 10 seturi e de ajuns dacă vreți să spălați vasele pentru o familie nu foarte numeroasă. Puteți spăla vasele, tacâmurile și pahare pentru întreaga zi dacă gătiți de 2-3 ori pe zi. Bineînțeles nu trebuie să introduceți totul în mașină dacă e nu e multă murdărie pe vase sau pahare.

Arată mult diferit față de alte modele clasice cu instalare standard și chiar nu văd de ce ați lua un model incorporabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și aceasta are numeroase programe de spălare, opțiune de spălare cu jumătate de încărcătură, ecran digital și eficiență energetică superioară. E dotat cu control electronic, afișaj LED, clasă energetică A+, două coșuri. La unele modele coșurile prezintă coșuri cu caracteristici ceva mai speciale pentru a putea spăla mai bine farfuriile, tacâmurile sau chiar paharele. Bineînțeles, se pot introduce și unele accesorii ale aparatelor din bucătărie dacă vreți să le spălați.

Păreri pro și contra

Cred că v-o doriți doar pentru cum arată, dar aceasta e destul de eficientă și performantă. Chiar nu aveți de ce să regretați o astfel de alegere și o puteți pune lângă mobilier dacă nu aveți loc sub blat. Nu sunt multe modele similare care să poată concura cu acesta, iar bugetul trebuie să fie destul de mare dacă aveți nevoie și de alte aparate.

Acest model e unul destul de avansat și se poate observa mai la toate capitolele. Poate că vă doriți un model mai mic dar variantele compacte sunt destul de puține și costă la fel de mult. De aceea, există mașini ca Whirlpool ADP 301 IX care au opțiunea aceea de spălare la jumătate. Bineînțeles, vasele sunt și uscate pentru a le pune la locul lor. Am ales să vă pun și o mică prezentare cu acesta pentru cei interesați.

Te-ar mai putea interesa