Whirlpool ADGU 872 WH, mașină 9 seturi

Whirlpool ADGU 872 WH e o mașină de spălat vase incorporabil foarte bună pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie care să arate bine și să fie eficientă. Un electrocasnic precum acesta nu va deranja vizual și te va ajuta să ai mai mult timp liber la dispoziție.

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat cu un consum mic de resurse… de exemplu pe partea de consum de curent are clasa A+ (eficiență energetică).
Am atașat și o imagine alături pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Puteți vedea că arată foarte bine și că are un panou de control vizibil și ușor de accesat fără să fiți nevoiți să deschideți ușa aparatului.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații are capabilitatea de a spăla 9 seturi de vase cu ajutorul a 6 programe… în funcție de cât de încărcate sunt vasele.
Controlul acestui model se realizează electronic, iar panoul de comandă e unul vizibil (nu mascat ca la alte modele).
Dacă te preocupă că s-ar putea să consume prea multă apă atunci trebuie să știi că există opțiunea de a încărca aparatul la jumătate… lucru prin care economisești destul de multe resurse.

Printre atuurile acestui model se numără incorporabilitatea, greutatea nu prea mare, cele 6 programe și că suportă până la 9 seturi de vase. Vine și cu un coș reglabil pe înălțime care e o facilitate foarte bună din punctul meu de vedere.
Nu era rău dacă venea cu Fuzzy Logic, dar e bine și așa deoarece are opțiunea de încărcare pe jumătate.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar are un consum mic de apă, ci și de curent. Având o lățime de 45 centimetri pot spune despre acest model că e unul ușor de incorporat ori de plasat acolo unde doriți.
Nici nu are un nivel de zgomot prea mare deoarece acesta e de 48 decibeli.

Te-ar mai putea interesa