≡ Meniu

Whirlpool ADGU 872 IX, mașină parțial incorporabilă

Whirlpool ADGU 872 IX este o mașină de spălat vase de tip parțial incorporabilă, iar lucrurile care te-ar face să o cumperi ar fi capabilitatea de a spăla undeva până la 9 seturi de vase prin intermediul a 6 programe și că nu are un nivel de zgomot prea mare.
Se adresează în principal celora care vor să-și menajeze o bucătărie ca la carte cu aparate electrocasnice care să se integreze perfect în decor.

Dacă e să analizăm prețul să atunci vedem că nu are deloc un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care arată bine și are un panou de comandă la vedere care e ușor de accesat și utilizat.
Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate vă recomand să vă uitați la poza de mai jos.

Aparatul

Aparatul

La capitolul specificații se laudă cu posibilitatea de a spăla undeva până la 9 seturi de vase și având un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică.
Ca programe are 6 la număr printre care se numără cel Intensiv, programul Eco (50 grade) și cel Express. Pentru vasele foarte încărcate e bine să folosiți programul Intensiv de 65 grade, iar pentru cele mai puțin încărcate ar fi bun cel Bio/Eco.

Plusurile modelului de față ar fi panoul de control ușor de accesat, economia de resurse pe care o face și nivelul de zgomot foarte mic. Probabil că un plus ar fi și că are o greutate mică de 31 kilograme care te va ajuta să o muți destul de ușor la nevoie.
Ca minus menționa că nu e complet incorporabilă, însă acest lucru nu-i o problemă.

Concluzia e că acest model își merită banii deoarece e unul care poate fi incorporat, iar furtunele sunt unele destul de lungi. Nici pe partea de economie de resurse nu stă deloc rău deoarece clasa de curent e A+, iar per ciclu are un consum de apă de 9 litri. Foarte utilă se va dovedi posibilitatea de încărcare la jumătate deoarece va ajuta la un consum de curent foarte mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu