Whirlpool ADGU 872 IX, mașină parțial incorporabilă

Whirlpool ADGU 872 IX este o mașină de spălat vase de tip parțial incorporabilă, iar lucrurile care te-ar face să o cumperi ar fi capabilitatea de a spăla undeva până la 9 seturi de vase prin intermediul a 6 programe și că nu are un nivel de zgomot prea mare.
Se adresează în principal celora care vor să-și menajeze o bucătărie ca la carte cu aparate electrocasnice care să se integreze perfect în decor.

Dacă e să analizăm prețul să atunci vedem că nu are deloc un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un aparat care arată bine și are un panou de comandă la vedere care e ușor de accesat și utilizat.
Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate vă recomand să vă uitați la poza de mai jos.

Aparatul
Aparatul

La capitolul specificații se laudă cu posibilitatea de a spăla undeva până la 9 seturi de vase și având un consum foarte mic de curent dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică.
Ca programe are 6 la număr printre care se numără cel Intensiv, programul Eco (50 grade) și cel Express. Pentru vasele foarte încărcate e bine să folosiți programul Intensiv de 65 grade, iar pentru cele mai puțin încărcate ar fi bun cel Bio/Eco.

Plusurile modelului de față ar fi panoul de control ușor de accesat, economia de resurse pe care o face și nivelul de zgomot foarte mic. Probabil că un plus ar fi și că are o greutate mică de 31 kilograme care te va ajuta să o muți destul de ușor la nevoie.
Ca minus menționa că nu e complet incorporabilă, însă acest lucru nu-i o problemă.

Concluzia e că acest model își merită banii deoarece e unul care poate fi incorporat, iar furtunele sunt unele destul de lungi. Nici pe partea de economie de resurse nu stă deloc rău deoarece clasa de curent e A+, iar per ciclu are un consum de apă de 9 litri. Foarte utilă se va dovedi posibilitatea de încărcare la jumătate deoarece va ajuta la un consum de curent foarte mic.

Lasă un comentariu