Whirlpool ADG7443, mașina spălat vase

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG7443 e una incorporabilă și spațioasă deoarece poate spăla 13 seturi de vase. După cum bine știți într-un set intră o mulțime de tacâmuri și vase iar pentru o familie de 4 persoane nu văd rostul unei mașini cu capacitate mai mare de 9 seturi. Modelele cu peste 9 seturi, cum e și aceasta, e ideală pentru restaurante sau hoteluri. Deci poate fi considerat ca un ajutor pentru cei care vor să câștige timp și bani. Are un design foarte elegant cu puține linii și se observă că nu are prea multe butoane, deci e ușor de folosit ca și restul modelelor de la acest producător. O astfel de mașină cum e DG7443 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 13 seturi, iar asta presupune câte 13 farfurii întinse, 13 farfurii de supă, 13 pahare etc. Deci poate fi util și pentru uz casnic în special dacă gătiți atât la prânz cât și la cină, iar la sfârșitul zilei puteți apela la un așa aparat electrocasnic. Clasa de eficiență A+ e o caracteristică destul de importantă și oglindește consumul energetic a acestei mașini. Spre deosebire de alte modele, aceasta e complet incorporabilă și nu parțial incorporabilă. Deci necesită un spațiu special pentru instalare, de aceea e bine să luați mobilier de bucătărie la comandă. În special că mai mult ca sigur veți achiziționa și un cuptor incorporabil.

Celelalte două clase sunt A la spălare și A la uscare. Bineînțeles dispune de un control electronic ca la restul modelelor. Nu are multe funcții ci doar cele standard și una specială: normal, rapid, auto, bio/eco, prespălare și o funcție specială (abur). Se poate ajusta temperatura deoarece aveți la dispoziție 5 niveluri diferite. Indiferent de setări și programul ales, veți obține rezultate bune iar consumul de energie va fi unul corespunzător în special că vine cu tehnologie al 6lea Simț.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare de spălare, eficiență energetică foarte bună, 6th Sense, programare întârziată, indicator pentru sare, consum 1.03 kWh/ciclu de spălare și anual de numai 293 kW.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

Acest Whirlpool ADG7443 e un aparat incorporabil care nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră în special dacă gătiți des și vreți un ajutor la sfârșitul zilei. Nu e unul dintre acele modele care sunt accesibile de aceea vă recomand ratele fixe și nu veți regreta alegerea făcută.

Lasă un comentariu