Whirlpool ADG7443, mașină 13 seturi

Whirpool ADG7443 e o mașină de spălat vase de timp incorporabilă, iar capabilitatea sa e de a spăla până la 13 seturi de vase. Se adresează în special celora care știu cât valorează timpul lor și vor o mașină care să se integreze foarte bine în bucătărie. Venind de la Whirlpool înseamnă că avem parte de un aparat foarte bun de la numărul unu mondial.

Legat de costul de achiziție trebuie spus că e mic deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă vreți atunci puteți extinde garanția aparatului cu până la 2 ani în plus.
În cazul în care ești interesat de detalii vizuale atunci de alături poți vedea mai bine cum arată. Aspectul e unul oarecum ciudat, dar asta-i așa în principal datorită faptului că e un aparat care se incorporează.

Din lateral
Din lateral

Pe partea de specificații stă destul de bine întrucât e un model cu o lățime de 60 centimetri care va putea fi incorporat ușor, iar capacitatea de spălare e de 13 seturi… în condițiile în care clasa de eficiență energetică e A+. Vasele pot fi spălate utilizând 6 programe, în funcție de cât de încărcate sunt acestea.
Chiar dacă-i un model destul de complex, aparatul e unul care nu scoate prea mult zgomot întrucât are un nivel de zgomot de 47 db.
Controlul e unul electronic, lucru care se traduce prin faptul că aparatul răspunde mai rapid la anumite comenzi.

Lucruri pozitive la acest model ar fi fiabilitatea, că are o garanție extensibilă la mai mult și că nu costă prea mult.
Din păcate nu vine cu Fuzzy Logic, chiar dacă în materie de mașini de spălat nu prea vedem această facilitate.

De final pot spune legat de aparatul de la Whirlpool că e unul care te va ajuta să ai mai mult timp liber și care te va ajuta să nu cheltuiești bani aiurea. Ce vreau să spun prin acest ultim lucru e faptul că nu trebuie să angajezi personal suplimentar pentru spălarea vaselor… în cazul în care utilizezi aparatul în scopuri comerciale.

Te-ar mai putea interesa