Whirlpool ADG175X, mașina spălat vase cu 9 seturi

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG175X e una incorporabilă deci nu va ocupa mai mult spațiu în bucătărie. Bineînțeles, e nevoie de un mobilier special pentru incorporare iar pe ușa aparatului puteți pune o placă similară cu designul mobilierului. De obicei, modelele incorporabile nu sunt așa de performante dar sunt alegeri elegante și performante. Mă refer la capacitatea sa de 9 seturi care e cam mică pentru acest buget și totuși suficientă pentru o familie mai mică. Nu trebuie neglijat nici faptul că e oferită de un brand cunoscut, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Prețul său nu trebuie neglijat dar și așa e vorba de un incorporabil (în general, sunt mai scumpe decât clasice). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Mașina

Mașina

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Capacitatea de încărcare e de 9 seturi care poate pentru unii nu înseamnă mult, însă asta înseamnă că poate spăla vasele a 9 persoane (dacă luăm în considerare o singură masă). Clasa de eficiență energetică e A, dar și restul sunt tot (la spălare și la uscare). Deci nu prea am ce să-i reproșez iar programele de spălare sunt cele standard. Mă refer la cele 7: normal, intensiv, rapid, bio/eco etc. Nu le voi enumera pe toate deoarece le știți de la alte modele.

E dotat cu un afișaj LED, deci controlul e de tip electronic. Când vine vorba de incorporare, trebuie să știți că nu e una care se incorporează parțial ci complet. Caracteristicile speciale sunt următoarele: clătire Sani Rinse, spălare delicată, 6 nivele de temperatură (are senzori), amânare pornire (opțiune cunoscută și sub numele de programare întârziată) și afișare timp rămas până al finalizare pe acel ecran LED.

Consumul de energie e de doar 0.81 kWh per ciclu de spălare, iar cel de apă e de 11 litri.

Plusuri: poate fi incorporată cu ușurință, e eficientă, panou de control interesant, destule programe etc.
Minusuri: nu poate spăla multe vase.

Whirlpool ADG175X e alegerea corectă dacă nu vă doriți alte caracteristici, iar un model clasic care nu necesită incorporare e mai ieftin sau mai performant (depinde cu ce îl comparați). Jos am pus o prezentare a acestui aparat ca să vă faceți o idee și deasemenea se observă că pe partea frontală (pe ușă), se poate pune o placă similară cu finisajul mobilierului.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu