Whirlpool ADG175X, mașina spălat vase cu 9 seturi

Mașina de spălat vase Whirlpool ADG175X e una incorporabilă deci nu va ocupa mai mult spațiu în bucătărie. Bineînțeles, e nevoie de un mobilier special pentru incorporare iar pe ușa aparatului puteți pune o placă similară cu designul mobilierului. De obicei, modelele incorporabile nu sunt așa de performante dar sunt alegeri elegante și performante. Mă refer la capacitatea sa de 9 seturi care e cam mică pentru acest buget și totuși suficientă pentru o familie mai mică. Nu trebuie neglijat nici faptul că e oferită de un brand cunoscut, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială.

Prețul său nu trebuie neglijat dar și așa e vorba de un incorporabil (în general, sunt mai scumpe decât clasice). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea de încărcare e de 9 seturi care poate pentru unii nu înseamnă mult, însă asta înseamnă că poate spăla vasele a 9 persoane (dacă luăm în considerare o singură masă). Clasa de eficiență energetică e A, dar și restul sunt tot (la spălare și la uscare). Deci nu prea am ce să-i reproșez iar programele de spălare sunt cele standard. Mă refer la cele 7: normal, intensiv, rapid, bio/eco etc. Nu le voi enumera pe toate deoarece le știți de la alte modele.

E dotat cu un afișaj LED, deci controlul e de tip electronic. Când vine vorba de incorporare, trebuie să știți că nu e una care se incorporează parțial ci complet. Caracteristicile speciale sunt următoarele: clătire Sani Rinse, spălare delicată, 6 nivele de temperatură (are senzori), amânare pornire (opțiune cunoscută și sub numele de programare întârziată) și afișare timp rămas până al finalizare pe acel ecran LED.

Consumul de energie e de doar 0.81 kWh per ciclu de spălare, iar cel de apă e de 11 litri.

Plusuri: poate fi incorporată cu ușurință, e eficientă, panou de control interesant, destule programe etc.
Minusuri: nu poate spăla multe vase.

Whirlpool ADG175X e alegerea corectă dacă nu vă doriți alte caracteristici, iar un model clasic care nu necesită incorporare e mai ieftin sau mai performant (depinde cu ce îl comparați). Jos am pus o prezentare a acestui aparat ca să vă faceți o idee și deasemenea se observă că pe partea frontală (pe ușă), se poate pune o placă similară cu finisajul mobilierului.

Lasă un comentariu