Whirlpool ADG 9511 A+, mașină 12 seturi

Whirlpool ADG 9511 A+ e o mașină de spălat vase incorporabilă care poate spăla undeva până la 12 seturi de vase cu ajutorul a 5 programe. Deci, este un electrocasnic foarte performant și nu trebuie să vă faceți probleme cu referire la consumul de curent deoarece are clasa A+ de eficiență la acest capitol… lucru sesizabil și din codul produsului.
Acest model se adresează celora care au o familie mare, dar și celora care o vor pentru un local.

Modelul acesta e unul incorporabil, dar are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul foarte mic în condițiile în care e silențios și nu consumă prea multe resurse. În cazul în care vrei ceva mai mare atunci te poți orienta înspre Whirlpool ADG7443 – un model capabil să se ocupe de 13 seturi, dar care are un preț sensibil mai mare.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată am postat o poză cu el care poate fi văzută mai jos.

Mașina
Mașina

Aparatul vă poate ajuta să spălați rapid o capacitate mare de vase. Mai exact are suport pentru 12 seturi. Are și 5 programe printre care se numără cel Eco 50 și Intensiv 70. Cel Eco e pentru vase nu prea murdare, iar cel Intensiv e pentru vase extrem de încărcate ori uitate peste noapte.

Dacă ar fi să precizez plusurile modelului acesta atunci acestea sunt nivelul nu prea mare de zgomot (45 decibeli), consumul mic de resurse (12 litri de apă per ciclu și curent foarte puțin – 1.02 kW per ciclu – deoarece are clasa A+) și că poate fi incorporată complet.
Lucruri negative nu pot identifica întrucât e un aparat chiar perfect pentru cei pretențioși ori mai puțin pretențioși. poate că era interesant dacă avea Fuzzy Logic, însă acest lucru îl întâlnim doar la mașinile de spălat haine.

Deci, acesta e unul dintre electrocasnicele de care ai nevoie pentru a avea o bucătărie modernă. Dacă te gândești să o cumperi pentru o pensiune atunci trebuie știut că o să te ajute să economisești bani. Cum? Nu o să mai trebuiască să angajezi personal pentru a spăla vasele.

Te-ar mai putea interesa