Whirlpool ADG 8493 PC, mașina spălat vase

Whirlpool ADG 8493 PC e o mașină de spălat vase foarte bună datorită posibilității de incorporare și performanței în spălare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în comparație cu cel al modelelor care nu pot fi incorporate cum e Whirlpool ADG7443. Principalele atuuri sunt eficiența energetică, numărul mare de seturi care le poate spăla și ușurința în utilizare.

Poze

Mașina Whirlpool ADG 8493 PC nu doar arată bine, ci e realizată așa încât să fie fiabilă. Astfel, nu o să trebuiască să-ți faci griji dacă lași aparatul pe mâna cuiva care nu știe să umble cu el. E de culoare gri, iar referitor la dimensiunile sale fizice trebuie menționat că nu e deloc mare având o lățime de 60 centimetri.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

ADG8493PC e o mașină care oferă posibilitatea de a spăla 13 seturi de vase cu un consum minim de resurse. Asta deoarece are clasa de eficiență energetică A++ care presupune un consum de 0,9 kW pe ciclu de spălare și 261 kW într-un an. Astfel, chiar dacă iniția aveți impresia că o să dați mai mulți bani, pe parcurs o să vi-i recuperați prin facturi la curent mai mici.
Nu e nici zgomotoasă deoarece la spălare produce un zgomot de 42 decibeli… ceea ce e foarte puțin.

Păreri pro şi contra

Pro: stă foarte bine pe partea de eficiență; poate fi folosită cu succes în restaurante, pensiuni sau acasă; montajul nu e complicat, iar greutatea mică de circa 40 de kilograme o să vă ajute în acest sens; există mai multe nivele de temperatură prin care aparatul poate fi setat așa încât să terminați mai repede.
Contra: prețul de achiziție e unul mare, dar firma e una de renume și aparatul e foarte capabil.

Concluzie

Spălatul vaselor îți ia destul de mult timp și de aceea eu recomand un astfel de aparat electrocasnic deoarece vine la un preț corect, iar utilizarea sa e destul de simplă. Panoul de comandă e unul electronic cu afișaj LCD și din această cauză cred că nu o să aveți dificultăți în a utiliza aparatul.
Ar mai trebui adăugat faptul că are acea pornire întârziată, însă eu nu recomand să lăsați aparatul nesupravegheat.

Te-ar mai putea interesa