Whirlpool ADG 6200 FD, mașină spălat vase incorporabilă

Whirlpool ADG 6200 FD e o mașină de spălat vase care poate fi incorporată complet. Poate spăla 12 seturi de vase, iar cele 5 programe te vor ajuta să speli vasele după bunul plac. Nu consumă prea mult curent deoarece are clasa A+ de eficiență energetică… lucru care se transpune în facturi mici la curent.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Asta în condițiile în care are garanție 2 ani și se poate mări garanția la 4 ani, maxim. Iar, despre brand trebuie spus că e numărul unu mondial când vine vorba despre producția de electrocasnice de calitate. Pentru a vedea că chair are un preț mic te invit să analizezi prețul modelului Zanussi ZDT12011FA care este un aparat cu specificații similare.
Am postat alături o imagine din care vă puteți face o părere despre cum arată aparatul, mai exact e unul foarte simplu pe alb, iar panoul electronic e unul mascat, oarecum.

Mașina
Mașina

Sunt multe lucruri de spus pe partea de caracteristici, însă eu am să insist doar pe ce este mai important. Aparatul poate spăla fără probleme undeva la maxim 12 seturi utilizând programe diverse în funcție de gradul de murdărire a vaselor. Deci, dacă vasele nu sunt prea murdare atunci utilizezi programul rapid, iar dacă sunt foarte murdare atunci alegi programul intensiv.
Unele persoane sunt interesate de unele caracteristici fizice cum ar fi greutatea sau lățimea, motiv pentru care menționez că are o greutate de 41 kilograme și o lățime de 60 centimetri.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt costul de achiziție foarte mic, consumul mic de curent, incorporabilitatea completă și coșul care poate fi reglat. Nu trebuie uitat nici de faptul că e un model destul de silențios deoarece are un nivel de zgomot de 48 decibeli.
Nu era rău dacă avea ceva de genul Fuzzy Logic, dar e bine și așa întrucât atunci ar fi costat ceva mai mult.

Acest aparat e destinat celora care-și amenajează o bucătărie ca la carte doar cu aparate incorporabile. Cei care îți vor vizita bucătăria nici nu vor observa că ai un astfel de aparat deoarece până și comenzile sunt ascunse așa încât să nu deranjeze vizual.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool ADG 6200 FD, mașină spălat vase incorporabilă”

Comentariile sunt închise.