Whirlpool ADG 5520 IX, mașină cu 6th Sense Power Clean

Whirlpool ADG 5520 IX e o mașină de spălat vase cu al Șaselea Simț, dar nu acest lucru e deosebit la ea, ci faptul că e semi-incorporabilă. Pe lângă asta poate spăla undeva până la 13 seturi de vase cu o eficiență energetică A++.
Datorită facilităților oferite și a faptului că poate spăla foarte mult, acest model e perfect pentru acasă, dar în special în scopuri comerciale (la o pensiune ori un restaurant mai mic).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Acesta nu e prea mare prin prisma brandului și a fiabilității. Probabil că știați despre Whirlpool că e numărul unu la nivel mondial…
Din imaginea de mai jos se poate vedea aspectul acestui aparat.

Mașina
Mașina

Modelul de față e unul cu o capacitate de 13 seturi, iar vasele pot fi spălate cu ajutorul a 6 programe. Nu trebuie să te preocupe prea mult consumul de curent deoarece clasa de eficiență energetică e A++. Iar, dacă sunteți interesați de zgomotul scos de aparat atunci trebuie știut că nu-i deloc mare, ci doar de 44 decibeli.
Vine cu opțiunea Power Clean care-i o opțiune care se activează automat, iar aceasta presupune că presiunea jeturilor este ajustată în funcție de nivelul de murdărie de pe vase. Iar, cu ajutorul acestei tehnologii pot fi spălate mai multe vase, chiar de două ori mai mult.
Are și opțiunea de încărcare la jumătate care va fi utilă deoarece ajută la o mai bună economie de resurse.

Plusurile aparatului acesta ar fi faptul că poate fi incorporată, că are un consum nu prea mare de resurse și că are un control electronic care asigură un control eficient.
Contra achiziției nu am de menționat ceva.

Concluzia mea legată de acest model e că merită banii prin prisma faptului are o fiabilitate ridicată și că poate spăla eficient un număr mare de vase.
Cred că nu am zis nimic de 6th Sense PowerClean (oarecum am zis) și de aceea trebuie spus că e un program automat care detectează nivelul de murdărie și optimizează parametrii ciclului de spălare în funcție de nivelul de murdărie. Asta e oarecum o alternativă la Fuzzy Logic (acea tehnologie de pe mașinile de spălat rufe care ajută la o spălare cu mai puține resurse).

Lasă un comentariu