Whirlpool ADG 2020, mașină de spălat cu 13 seturi

Whirlpool ADG 2020 e un aparat care trebuie incorporat complet în mobilier, iar la multe astfel de modele, partea din față poate fi detașată pentru a instala o placă similară cu cea a mobilierului. În general, aparatele incorporabile sunt cea mai scumpe decât cele clasice și performanțele lor sunt puțin inferioare dar e justificat de dimensiunile reduse. Un modul cu o astfel de capacitate poate spăla și usca destul de mult, deci poate să vă scutească de multă muncă prin bucătărie. Caracteristicile speciale ale sale sunt: PowerClean cu 6th Sense, multe programe de spălat și PowerDry.

Prețul său e destul de mare dar e justificat în mare parte de faptul că e un aparat mare care poate spăla mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Are o capacitate de 13 seturi și un set include multe vase, pahare etc. Puteți spăla chiar ași accesoriile diverselor aparate din bucătărie. E bine să nu supraîncărcați mașina, mai bine alegeți să spălați de 2 ori și să optați pentru un program de spălare mai scurt.

Clasa energetică  a acestui model e foarte bună – A+++. Deci consumul e corespunzător dar și mai mic decât cel al altor aparate cu capacitate similară. Are 10 programe de spălare iar multe din ele le știți de la modele mai vechi ori de la alți producători. Mă refer  la: intensiv, pahare, PowerClean,prespălare, Express etc.

Pa panoul său de control e prezentă funcția de amânare pornire, indicator sare etc. Consumul de energie e de 0.82 kWh pe cilu de spălare, în cazul în care erați curioși. Nu e foarte mic, dar veți economisi bani în cazul în care o veți folosi zilnic.

Plusuri: multe accesorii incluse, consum mic de energie, poate spăla mult cu PowerClean, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu e chiar accesibilă..

Whirlpool ADG 2020 e un adevărat ajutor pentru cei care vor ceva util în bucătărie și vor să câștige timp (petreceți mai puțin timp în bucătărie). Îmi place cum arată la interior, sunt destule motive pentru a opta pentru aceasta. Iar dacă vi se pare că spală prea mult, atunci puteți alege și un model mai compact cu 7 sau 9 seturi.

Te-ar mai putea interesa