Whirlpool ACO 450, ladă frigorifică cu sistem TurboFrost

Lada frigorifică Whirlpool ACO 450 e una profesională și se poate observa că prezintă un control electronic și sistem de răcire TurboFrost (congelare rapidă). Aceasta poate fi folosită acasă cât și în cadrul unui spațiu comercial deoarece arată foarte bine. Sunt foarte puține lăzi frigorifice cu un control digital, majoritatea au control mecanic în partea dreaptă jos. Eficiența energetică nu poate fi pusă la îndoială deoarece e un model cu Al 6lea Simț.

E vorba de un model cu capacitate generoasă, deci nu poate fi prea accesibil și nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Whirlpool ACO 450

Alimentele pot fi puse chiar și în coșurile care sunt poziționate în partea de sus. În funcție de dimensiunile aparatului, aceste coșuri pot fi mai puține sau mai numeroase. Chiar dacă o veți pune într-o cameră cu puțină lumină aparatul are iluminare interioară care se activează la deschiderea capacului. Lada dispune de yală pentru a putea securiza aparatul când nu vă aflați lângă el.

Aparatul e realizat din materiale de bună calitate – aluminiu la interior, mâner robust, izolație de 63 mm și 85 mm (capac). Clasa energetică e A care e pentru un consum anual de circa 368 kWh și un volum net generos (trebuie luate în calcul ambele valori). Temperatura interioară a aparatului frigorific de mai sus poate fi setată ușor între -18 și -24 grade cu ajutorul butoanelor digitale.

Păreri pro și contra

E dotat cu un sistem Stop-Frost care e menționat pe acel panou de control și e prezent pe partea interioară a capacului aparatului. Cu alte cuvinte, gheața se formează doar în spațiul de răcire și pe alimente e mai puțină gheață. Nu prea sunt lăzi frigorifice cu sistem No Frost, adică cu dezghețarea automată că până la urmă aveți nevoie de un aparat care conservă foarte bine alimentele. Nu sunt multe lăzi frigorifice care pot congela 21 kg de alimente în 24 de ore, dar și autonomia fără curent e generoasă – 35 ore.

Whirlpool ACO 450 poate fi folosită cu ușurință datorită controlului electronic și veți ști de fiecare dată setările alese și temperatura interioară. Nu prea sunt modele care pot fi ceva mai performante decât aceasta.

Te-ar mai putea interesa