Whirlpool ACMT 6533/IX, aragaz electric cu 11 funcții

Aragazul Whirlpool ACMT 6533/IX e unul care face parte dintr-o serie destul de avansată și nouă. Doar după cum arată vă puteți face o idee despre el, adică nu e vorba de un model banal pe gaz. E evident că are o plită electrică deoarece e netedă cu finisaj din sticlă vitroceramică. Alături de acesta trebuie să luați o hotă, în caz că nu aveți deja una. Nu trebuie să fie neapărat de la acest brand, doar că trebuie să fie pe aceeași culoare și performantă dacă veți folosi mai mult de 2 arzătoare în același timp. Acele care nu ocupă spațiu și arată bine, sunt telescopice.

Poate că nu oricine și l-ar permite, dar trebuie să luați în calcul că nu e vorba de orice brand și că are alimentare complet electrică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita e dotată cu 4 arzătoare, siguranță și sticlă vitroceramică (destul de rezistentă în timp). O plită cu inducție e cea mai bună alegere de pe piață dacă vreți un randament ridicat și doriți ca mâncarea să aibă un gust bun. Nu voi enumera toate acele funcții deoarece le puteți studia din manualul săi.

Accesoriile incluse sunt următoarele: capac, tavă și grătarul cuptorului. Dacă aveți nevoie de niște tăvi pentru prăjituri, acelea nu sunt foarte scumpe și puteți alege exact ce vă doriți. Chiar dacă timerul e electric, deci poate fi setat mai ușor, panoul de control are funcție de protecție copii (blocarea butoanelor).

Plusuri: are design elegant, multe funcții de gătire, nu ocupă mult spațiu, fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Whirlpool ACMT 6533/IX e un aparat destul de modern în sensul că nu mai are nevoie de alimentarea cu gaz pentru a putea găti. Cuptoarele electrice sunt superioare celor pe gaz din multe puncte de vedere și în câțiva ani cred că cele pe gaz nu vor mai fi prezente pe piață, poate că vor fi oferite de branduri mai puțin cunoscute. Oricum, e foarte important ca mâncarea să fie gătită uniform fără să fie arsă, iar cele pe gaz nu prea pot oferi aceste două lucruri.

Te-ar mai putea interesa