Whirlpool ACMT 6332/WH, aragaz mixt cu 11 funcții

Aragazul Whirlpool ACMT 6332/WH e unul mixt pentru că are două tipuri de alimentări, adică are o plită pe gaz și un cuptor electric. Sunt destul de multe astfel de modele și toți mai mulți utilizatori optează pentru ele deoarece oferă rezultate mai bune. Arată destul de bine și timer-ul digital iasă ușor în evidență datorită dimensiunii sale, iar cuptoarele pe gaz au doar timer mecanic sau deloc. Cuptoarele electrice sunt mai bune pentru că încălzesc uniform și vin cu mai multe funcții de coacere. Dotările sale diferă în funcție de alegere, dar de cele mai multe ori, variantele scumpe au numeroase dotări.

Sunt multe aragazuri similare doar că au un cuptor puțin mai diferit pentru că are alte dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea plitei e pe gaz și se poate observa destul de ușor pentru că are grătar, iar modelele electrice nu au grătar. Puterea arzătoarelor diferă în funcție de mărimea lor, iar cel mai mare e de 3.3 kW și cel mai mic e de 1 kW. Capacul plitei are un rol nu foarte important dar poate proteja peretele dacă nu aveți gresie în spate. Plitele electrice nu vin cu capac dar și la acesta poate fi luat jos dacă nu vă place.

Cuptorul are un volum de 59 litri, alimentare electrică, grill, autocurățare, timer, iluminare, siguranță. Vine și cu o tavă dar aceste tipuri de accesorii pot fi achiziționate și ulterior. Poate că un cuptor incorporabil e cam scump luând în calcul că e nevoie și de o plită. În plus, aragazul oferă următoarele: protecție copii, piciorușe ajustabile, clasa de energie A, tehnologia 6th Sense, curățare hidrolitică și aer forțat.

Plusuri: arată foarte bine, timer digital, Al 6-lea Simț, sistem integrat de curățare integrat, arzătoare puternice.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Aragazul Whirlpool ACMT 6332/WH e un aparat electrocasnic destul de avansat și care oferă cele mai bune dotări în acest buget. Alături de acesta trebuie să alegeți o hotă performantă și eu aș alege una telescopică pentru că arată bine și nu ocupă mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa