Whirlpool ACMT 6332/IX, aragaz cu al Șaselea Simț

Whirlpool ACMT 6332/IX e un aragaz din segmentul premium care merită încercat și care oferă destul de multe avantaje. Cred că l-ați alege pentru cum arată și pentru funcțiile disponibile. Acesta poate fi pus cam oriunde însă e puțin mai lat decât unele aragazuri. Nu are un cuptor pe gaz ci unul electric care oferă rezultate mai bune deoarece căldura e mai bine distribuită. astfel, aragazul e unul mixt și mi se pare o alegere destul de bună care o pot recomanda oricui. Bineînțeles, nu e singurul aragaz de pe piață, însă veți găsi rapid modelul care vi se potrivește.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate aragazurile mai ieftine și chiar alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita are 4 arzătoare și fiecare e diferit ca putere, iar aprinderea electrică e obligatorie pentru a ușura utilizarea sa. Cuptorul nu e foarte mare dar mi se pare suficient – 59 litri. Are grill, funcție de autocurățare, alimentare electrică, timer, iluminare și siguranță. Timerul nu e mecanic ci digital și se poate observa ușor din poza de sus (supravegherea aragazului e mai simplă).

Sunt incluse accesoriile clasice ca: capacul plitei, grătarul cuptorului și o tavă. Dimensiunile sale sunt destul de reduse însă nu e vorba de un model cu lățime de 50 cm. Ca și caracteristici speciale are: clasă energetică A, tehnologie inteligetnă Al 6-lea Simț, aer forțat și sistem integrat de curățare hidrolitic. Alături de acesta aș alege o hotă telescopică tot pe inox iar brandul nu are mare importanță.

Plusuri: are un design elegant, cuptorul e electric și spațios, multe funcții utile și e dotat cu timer digital.
Minusuri: e mai mare decât un aragaz clasic.

Whirlpool ACMT 6332/IX e una dintre cele mai bune modele pentru dumneavoastră, iar dacă aveți un buget mai mare și poate vreți să economisiți spațiu, incorporabilele sunt cea mai bună alternativă. Plita poate fi instalată oriunde și nu e foarte dificilă instalarea. Plitele pe gaz oferă un randament mai ridicat datorită tipului de alimentare, pe când cele electrice clasice sunt inferioare la acest capitol.