Whirlpool ACM847BA, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Whirlpool ACM847BA e una dintre puținele plite cu tehnologie 6th Sense și inducție. Și așa tehnologia cu inducție oferă un randament ridicat și un consum corespunzător, însă cu al 6lea Simț, consumul plitei scade considerabil – cu până la 20%. Deci poate fi considerată o investiție bună deoarece veți recupera bani pe parcurs (prin facturi mai mici). Bineînțeles vine cu toate funcțiile necesare unei astfel de plite și cu butoane sensitive. Aceste butoane sunt poziționate frontal și care iasă în evidență prin pictogramele (la plitele pe gaz cu butoane de tip push-up). Puteți opta și pentru rate fixe în cazul în care nu v-o permiteți la ora actuală. Un astfel de model numit ACM847BA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă există și alte modele cu alimentare electrică, acesta nu se încălzește deoarece tehnologia cu inducție formează un câmp magnetic care încălzește doar vasul. Are patru zone de gătit, însă are unul mic, două normale și unul mare. Acestea sunt bine delimitate de acele marcaje de pe ea.  Observăm că are un arzător foarte mare care se adresează celor care folosesc vase de dimensiuni mari. Chiar dacă la plitele pe gaz nu prea aveați ce citi în manualul său, la cele electrice ar fi indicat să îl citiți în special că vine cu multe funcții/butoane. Din acestea amintesc: 6th Sense, topire, booster, fierbere rapidă etc.

Deasemenea, e dotată cu cronometru digital, programator și sistem de blocare acces copii. Pentru cei care au copii mai neastâmpărați, funcția de blocare acces e esențială în special dacă aveți un mobilier mai jos iar mânuțele copiilor pot ajunge la butoanele ei. Alte caracteristici ar fi: sticla de culoare neagră, flexizone, indicator căldură, indicator pentru funcționare etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tehnologie/funcție al 6lea Simț, aspect elegant, ușor de curățat (poate fi ștearsă imediat după ce ați folosit-o), plita nu se încălzește (astfel nu vor avea loc eventuale accidente), multe funcții, ușor de folosit și fiabilitate.

Minusuri: nu e accesibilă.

Concluzie

Whirlpool ACM847BA e una din recomandările mele pentru cei ce vor o plită electrică eficientă și de ultimă generație. Instalarea ei nu va fi o problemă deoarece nu e foarte mare (dimensiunile care vă interesează sunt cele ale nișei) și trebuie să tăiați doar din blat, pe când un cuptor necesită un spațiu anume pentru instalare.

Te-ar mai putea interesa