Whirlpool ACM802, plita incorporabilă

Plita incorporabilă Whirlpool ACM802 e una care se adresează celor care vor comoditate și elegantă în bucătărie. Are un design simplu dar și elegant care se datorează sticlei vitroceramice și controlului senzitiv. Bineînțeles nu e vorba de o oarecare plită, deoarece la un așa preț trebuie să vă așteptați la performanțe decentă. Spun asta deoarece vine cu tehnologie de inducție care micșorează timpul de fierbere semnificativ. O alternativă la acesta ar fi una pe gaz deoarece e mai ieftină și nu vă recomand oricare model, ci unul cu sticlă neagră (pentru a se menține eleganța). Alături de acesta vă recomand un cuptor pe negru cu gri/inox (dacă se poate fă fie de la același producător). Această plită numită ACM802 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Whirlpool ACM802
Așa arată

Specificații tehnice

Whirlpool ACM802 are 4 zone de gătit iar fiecare are o putere proprie de încălzire. Mai precis e vorba de patru arzătoare: unul mic de 1.2 kW, două normale de 1.8 kW și unul mare de 2.2 kW. Vine cu control de tip senzitiv sau mai bine zis, vine cu butoane touch. Acestea sunt așezate frontal pentru a avea un control mai ușor asupra ei. În general, plitele cu control frontal necesită un mobilier generos (o adâncime de cel puțin 55 cm). Spun asta că există plitei cu dimensiuni diferite și nu oricare se potrivește cu un mobilier mai mic.

Pe lângă acestea veți beneficia și de funcții speciale ca: indicator căldură reziduală, blocare copii și timer (cronometru). Sunt dotări care nu trebuie să lipsească de pe nici o plită indiferent că e electrică cu inducție sau fără. Dimensiunile sale nu sunt aceleași cu cele ale nișei și e foarte important să citiți înainte de instalare. Nu necesită multe cunoștințe pentru a o instala și nici să o folosiți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, preț atractiv comparativ cu cel al altor plite cu inducție, se curăță ușor cu un burete umed, suprafața ei e tot timpul rece (doar vasul se încălzește), eficientă și fiabilă.

Minusuri: nu vine cu multe funcții ci doar cu cele standard.

Concluzie

Acest Whirlpool ACM802 e un aparat electrocasnic incorporabil de dimensiuni medii care nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Ar fi ideal dacă ați alege un cuptor de la același producător deoarece s-ar potrivi perfect. În cazul în care vă doriți două astfel de de incoporabile, dar vreți să economisiți bani, există diverse pachete promo cuptor+plită.

Te-ar mai putea interesa