Whirlpool ACM800/NE, plita incorporabilă

Whirlpool ACM800/NE e o plită incorporabilă cu un design modern și cu 3 zone de inducție. E foarte asemănătoare cu Bosch PKE611E14E doar că nu are 4 „arzătoare” și din această cauză are și un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Fiabilitatea e crescută, iar garanția de 2 ani ajută și ea în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut cu aparatul.

Poze

ACM800/NE e o plită de culoare neagră din sticlă ceramică, iar panoul de comandă e modern fiind touch. Acest panou are butoanele poziționate frontal și astfel accesul rapid la ele e garantat. Cred că aparatul va da un plus de eleganță bucătăriei dvs., indiferent că e vorba despre bucătăria de acasă ori de cea dintr-un restaurant.

Plita
Plita

Specificaţii tehnice

Plita Whirlpool ACM800/NE e un model pe curent, iar cele 3 zone sunt pentru gătit electric… dacă se poate spune așa. Tastele touch vă oferă garanția că nu o să trebuiască vreodată să schimbați un buton cum e cazul plitelor cu butoane normale. Iar, poziționarea frontală a lor e foarte bună deoarece așa și cei cu mâini scurte vor ajunge la butoane cu un efort minim.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; are o greutate scăzută de undeva la 12 kilograme; o hotă va putea fi poziționată numai bine deasupra deoarece dimensiunile sale nu sunt exagerate având o lungime de până în 58 de centimetri; e robustă, iar asta trebuie mulțumit în principal materialului din care e confecționată.
Contra: poate că era mai bine dacă avea 4 zone, însă acest model e destinat în special acelora care vor 3.

Concluzie

Dacă te interesează o plită care poate fi incorporată care să fie vitroceramică (din material ceramic foarte asemănător cu sticla ca proprietăți, dar mult mai rezistent) atunci modelul de față cred că ar fi unul foarte bun. E ușor de montat, iar performanța în gătire e superioară deoarece vine cu ce e mai bun.
Tastele touch sunt foarte utile și nu e singura plită care vine cu astfel de butoane. Sunt foarte bune deoarece permit o setare mai rapidă

Te-ar mai putea interesa