Whirlpool ACM 849/LX, plită 6th sense

O plită foarte modernă care poate fi incorporată e acest model Whirlpool ACM 849/LX. Această plită e un nouă, iar ceva interesant e faptul că e pe inducție și vitroceramică, normal că alimentarea realizându-se în mod electric. Aceasta vine cu o funcție automată de fierbere Al Șaselea Simț. Această funcție e activată prin intermediul unui algoritm inteligent. Poate vă întrebați cu ce e utilă această funcție, iar răspunsul ar fi că ajută la o economisire cu până la 20% a energiei și că ajută să aducă apa la un punct de fierbere cât mai repede posibil.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu 4 arzătoare care funcționează pe inducție ori vritroceramic. Dacă vrei mai multă garanție atunci poți să o extinzi până la maxim 4 ani.
Poți vedea că e un model de culoare neagră cu niște zone mari care te vor ajuta să gătești eficient ceea ce îți dorești.

Plita
Plita

Acest model e unul din sticlă, iar culoarea e neagră. Alimentarea e una electrică, iar despre faptul că aparatul combină două tehnologii nu pot spune decât că poți prepara diferite feluri de mâncare. Nu era rău dacă avea wok, adică acel arzător pentru mâncăruri asiatice, însă atunci trebuia să fie și pe gaz, deci o plită mixtă.
Panoul de comandă e unul modern, iar pentru o utilizare mai ușoară are butoanele poziționate frontal.

Avantajele acestui model sunt că vine de la un brand de încredere, fiabilitatea (are legătură și cu brandul deoarece vorbim despre numărul unu la nivel mondial), eficiența și incredibilul raport dintre preț și calitate.
Normal că alt avantaj e faptul că vine cu taste touch și că are sistem de protecție pentru copii, dar tot ar fi bine să nu-i lăsați să se joace în bucătărie atunci când faceți mâncare.

Pot spune despre plita aceasta că e una perfectă deoarece îmbină eficiența inducției cu avantajele plitei vitroceramice. Avantajele ar fi că putem pune chiar și vase de ceramică, iar căldura e menținută mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa