Whirlpool ACM 828 LX, plită neagră cu inducție

Plita Whirlpool ACM 828 LX e una incorporabilă și e evident din poza de jos. E ceva mai deosebită decât restul deoarece are inducție și zonele de gătit au o formă diferită. Totuși, poate fi folosită ca oricare altă plită. Toate plitele cu alimentare electrică au control touch și astfel puteți găti cu o singură mână. E mult mai eficientă în ceea ce privește gătitul comparativ cu plitele clasice sau vitroceramice. Aici mă refer la randamentul ridicat și la consumul de energie. Cu alte cuvinte, temperatura de fierbere e mult mai mică decât la altele (chiar și decât la cele pe gaz), astfel plita va fi pornită un timp mai mic, deci veți consuma mai puțină energie.

Un alt avantaj oferit de aceste plite sau mai bine zis de acea tehnologie, e că plita nu se încălzește (doar vasul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Chiar dacă alimentarea e electrică și puterea plitei e mare, consumul de energie nu e mare în special dacă nu folosiți simultan toate zonele de gătit. Puteți să o conectați la o priză obișnuită. Are un panou de control destul de reușit și e așezat frontal. Tehnologia cu inducție pare a fi cea mai avansată de la ora actuală. Cu aceasta, plita se menține mereu rece iar după ce ați terminat cu ea, o puteți curăța fără probleme.

Pe partea de dotări are: taste touch, indicator căldură reziduală, funcție booster, timer, sistem de blocare butoane și FlexiCook. La instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei. Pentru cei care vor ceva mai elegant pot opta pentru o altfel de plită, care are zonele de gătit ceva mai diferite (desenate altfel). Un cuptor pe negru sau inox .

Plusuri: design elegant, randament ridicat, fiabilitate, ușor de instalat, control touch și e ușor de folosit.
Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Whirlpool ACM 828 LX e perfectă pentru o bucătărie modernă iar dacă vreți să aveți o întreagă bucătărie cu incorporabile, trebuie să aveți un buget mare ori o sursă de finanțare mai bună. Incorporabilele sunt ceva mai scumpe decât aparatele clasice deoarece oferă mai multe funcții și nu veți găsi tehnologii avansate pe aparate simple.

Te-ar mai putea interesa