Whirlpool ACM 816 BA, plită pe inducție

Plitele pe inducție sunt mult mai bune decât vitroceramice deoarece încălzesc doar vasul și astfel nu se mai pierde din energie, iar un model pe acest principiu e Whirlpool ACM 816 BA. E de culoare neagră, iar dacă vă preocupă faptul că ar putea consuma prea mult curent atunci ar trebuie știut că în cazul acestui model nu se poate așa ceva deoarece are un consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim una dintre cele mai eficiente plite de pe piață care e realizată din sticlă pe motiv de economie… adică prețul să fie și mai mic.
Aspectul e unul foarte plăcut, acest lucru putând fi văzut din imaginea pe care am pus-o alături. Din această imagine poți vedea că are patru zone de gătit.

Plita
Plita

Pe partea de specificații acest model e unul care s-ar putea spune că excelează tocmai datorit faptului că e pe inducție. Nu mai are rost să spun ce presupune acest lucru deoarece l-al spus mai sus. E una dintre cele mai bune plite de pe piață, iar dacă v-ați uitat atent la imaginea de mai sus atunci vedeți că panoul de comandă nu e prea complicat, ci foarte simplu… în opinia mea.

Sunt multe lucruri de apreciat la acest model, de la faptul că e eficientă și până la faptul că are butoane touch. Singurul lucru care-i e un dezavantaj e că vasele trebuie să fie metalice pentru a putea fi încălzite. Poate că și lipsa arzătorului wok e o problemă, dar câți dintre noi au nevoie de așa ceva?

Așa de final pot spune că acesta e pita perfectă pentru persoanele care vor un electrocasnic în care să se poată baza atunci când gătesc diverse preparate culinare. La aragazuri ori la plite pe gaz ai stresul acela legat de gaz (mai ales dacă e pe butelie), dar în cazul acestei plite nu ai niciun stres. Nici legat de gaz și nici de curent deoarece consumul de curent electric e foarte mic grație inducției. 😉

Te-ar mai putea interesa