Whirlpool ACM 808 BA/WH, plită albă

Whirlpool ACM 808 BA/WH este o plită incorporabilă de culoare albă care e pe inducție. O să întrebați ce e mai bun – pe inducție ori vitroceramică, iar răspunsul e că pe inducție. Plitele prin inducție încălzesc doar vasul, iar cele vitroceramice încălzesc întreaga plită și de aceea nu sunt prea eficiente. Iar, dacă aveți copii mici și neastâmpărați atunci acești nu se vor arde deoarece o plită precum aceasta nu se încălzește.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă cumperi această plită până pe 20 dec 2014 atunci ai o garanție de 6 ani (dacă promoția mai e valabilă poți vedea aici).
Am pus alături o poză pentru a vă arăta cât de bine arată acest aparat. Poți vedea că e unul de culoare albă care se va integra perfect în bucătăria ta și mai mult ca sigură că va fi neobservat de musafiri.

Plita
Plita

Modelul acesta e unul electric cu patru arzătoare (zone) controlat prin intermediul unui panou frontal care are taste de tip touch.
Normal că fiind vorba despre un model premium, acesta are funcția Booster care face ca aparatul să încălzească mai rapid.
În comparație cu alte modele de plite, cum ar fi cele pe gaz, vitroceramice ori electrice simple, acest model încălzește 2 litri de apă în circa 3 minute pe când restul încălzesc această cantitate în 7 până la 13 minute. Deci, avantajele sunt evidente.

Plusurile sunt consumul mic de curent (circa 7200W), că vine de la un brand de calitate, aspectul și controlul eficient. Fiabilitatea e o caracteristică întâlnită și la modelul acesta, iar acest lucru e datorat brandului, dar și faptului că i se poate face extensie de garanție.
Din păcate nu are arzător wok, dar acest lucru nu e posibil în cazul modelelor pe curent electric, ci doar la cele pe gaz.

Deci, dacă vrei o plită care să fie economică și eficientă la gătit atunci îți recomand un model precum acest Whirlpool. Consumul redus de energie e datorat faptului că aparatul nu încălzește plita, ci doar vasul. Din această cauză e bine să folosești doar vase metalice deoarece cele ceramice s-ar putea să nu fie încălzite.

Te-ar mai putea interesa