Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999, mașină de spălat

Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 e un uscător de rufe cu încărcare frontală care are un consum minim de curent, motiv pentru care clasa sa energetică e A++. Datorită acestei clase, dar și a faptului că are 4 programe eu aș zice că e modelul perfect pentru cineva în căutarea unui uscător eficient și premium în același timp.
Modelul acesta e pentru cei care vor să uște hainele precum în secolul 21 și nu precum în evul mediu (adică pe o sfoară pe balcon).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul destul de bun având în vedere că are tehnologia al 6-lea simț. Această tehnologie garantează rezultate perfecte la uscare, lucru dovedit prin clasa A la uscare.

Aparatul
Aparatul

Ca și specificații care trebuie neaparat menționate sunt capacitatea mare de încărcare de 9 kilograme, clasa A++ de eficiență energetică (datorată consumului de 1,98 kwh într-un program standard) și disponibilitatea programării întârziate… printre numeroase alte programe.
Capacitatea cuvei e de 9 kg, iar tamburul are un volum de 121 litri.

Lucrurile pozitive la acest model sunt economia de resurse care o face, multitudinea de funcții și ușurința în utilizare. Însă, nu trebuie uitat de eficiența la uscare deoarece până la urmă acesta e cel mai important aspect.
Altceva pozitiv la acest model e că are tamburul tratat împotriva coroziunii, iar asta e ceva oarecum similar Ceramic Heater de la mașinile de spălat Samsung.
Dacă aveți multe haine de uscat și vreți să terminați rapid treaba atunci puteți selecta între mai multe trepte de uscare, dar nu aș recomanda să exagerați cu cea mai puternică treaptă deoarece unele rufe trebuie uscate mai delicat.

Aparatul de față e unul foarte economic și eficient, deci perfect pentru cineva care vrea să-și recupereze rapid banii investiți. lături de tehnologia Al șaselea simț, electrocasnicul include și Fuzzy Logic așa încât dvs să faceți economie de timp, apă și curent. Astfel, aparatul are un senzor care adaptează cantitatea de apă în funcție de încărcătură.
Deci, Whirlpool AZA999 e un aparat perfect pentru uscatul hainelor într-un mod eficient.

Lasă un comentariu